Mamy długo oczekiwany raport. Są w nim rekordowe wyniki. Na forum tymczasem pogrzebowe nastroje - spowodowane chyba NIE raportem ; tylko spadającym ( lub w najlepszym wypadku stojącym w miejscu) kursem !
Gdyby przy tym samym raporcie, kurs urosł od wczoraj o 10-15-20 % - to mielibyśmy pewnie wysyp TURBO DOBRYCH postów ; jak to fajnie i mnostwo cytatów z raportu
To nie raport jest słaby ; to nie spółka ; to akcjonariat
Dnia 2023-03-22 o godz. 13:38 ~ha napisał(a): > forek się rozwija w sposób bezprecedensowy i raport to wykazał ,kurs to inna sprawa , krasnoludki tego nie robią , poczekam zobaczymy ile zbiją ?
~ha bezprecedensowo to się rozwijał CDR czy TEN. Forek rozwija się co najwyżej bardzo dobrze
dobrze bolomirku jak jest prawdziwie wykazałem na liczbach ,ale co mi szkodzi ,na ulg też zawitam przy 12-13 zł to tylko kwestia czasu , forek to przyszłości i raport to potwierdził
Dnia 2023-03-22 o godz. 13:57 ~ha napisał(a): > dobrze bolomirku jak jest prawdziwie wykazałem na liczbach ,ale co mi szkodzi ,na ulg też zawitam przy 12-13 zł to tylko kwestia czasu , forek to przyszłości i raport to potwierdził
nie umiesz czytać? albo nie wiesz co to znaczy bezprecedensowe.....
Dnia 2023-03-22 o godz. 13:58 ~nienajnowszy napisał(a): > tak sie rozwijały, że jednak to były bańki? > prezentujesz tutaj typowe spojrzenie spekulanta > > widzisz tylko to co chciałbyś aby widzieli inni, a nie fundamenty
uważam że nazwanie rozwoju spółki bezprecedensowym jest nadużyciem
Dnia 2023-03-22 o godz. 14:20 ~ha napisał(a): > dobrze drogi bolomirku ,przeczytaj raz jeszcze ,spokojnie ,powoli ze zrozumieniem raport w całości i napisz co z tego zrozumiałeś ? proste
heeeh ty nadal swoje. Tak wynik jest bardzo dobry potwierdzam. Dlatego posiadam akcje ale nie jest to bezprecedensowe! Kup sobie słownik chłopie. Wiesz w ogóle co to znaczy "bezprecedensowe"?