Czy jak kupię teraz akcje to zarobię? Nikt Ci tego nie powie ale napiszę Ci Apis lubi rosnąć po 40 procent w sesję więc bądź dobrej myśli, no i kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
URSUS dzień przed zdjęciem z gpw chodził po 1.5gr i nikt nie oddał po 1gr (wszyscy już o tym wiedzieli) a tu spółka nie jest w upadłości a kurs po 2.7gr trochę śmieszna ta cena?
Dzisiaj na tej podbitce to pewnie wywalał prezes. Tradycyjnie komunikat będzie przed północy i jutro dopiero zobaczysz dno. Pisałem rano ze podbitka będzie do max 0,029 i prawie trafiłem. Tutaj teraz spekula będzie mielić między 2 a 3 gr jak wcześniej nie spadnie poniżej 2 gr.
No ja te ryzyko podjąłem na kilka dni przed komunikatem o pakietowce po 5 gr za sztukę i jak wtedy po komunikacie nie odbiło to się wtedy zorientowałem ze będzie zle ale już było za późno i teraz ze średnia 0,036 wiszę i czekam ale pewnie się nie doczekam.
Może dzisiejsza sesja przekona jeszcze nie przekonanych? Sam jestem ciekawy jak dzisiaj się zachowa kurs? Złego infa nie było jak co niektórzy tu wieszczyli .....