Spokojnie czekam, giełda mnie nauczyła cierpliwości przez 20 lat. Gdy ogłaszali ten komunikat ich cap wynosił prawie 50 mln. Ale spoko co się odwlecze to nie uciecze. I nie napisałem tam że szybko pójdzie tylko że to krok w dobrą stronę. Zresztą stajnia odrazu pisała zresztą słusznie ze prospektów na zatwierdzenie czeka dużo i to nie będzie szybko. Warto posłuchać nieraz przeciwnej strony aby obiektywnie ocenić sytuację. Gdyby nie Wy stajenni obraz spółki byłby zaburzony a tak nieraz wasze zarzuty miały pokrycie w rzeczywistości, od tego jest forum aby ścierały się dwie strony..
Dnia 2023-03-23 o godz. 07:56 ~Kubek napisał(a): > Spokojnie czekam, giełda mnie nauczyła cierpliwości przez 20 lat. Gdy ogłaszali ten komunikat ich cap wynosił prawie 50 mln. Ale spoko co się odwlecze to nie uciecze. I nie napisałem tam że szybko pójdzie tylko że to krok w dobrą stronę. Zresztą stajnia odrazu pisała zresztą słusznie ze prospektów na zatwierdzenie czeka dużo i to nie będzie szybko. Warto posłuchać nieraz przeciwnej strony aby obiektywnie ocenić sytuację. Gdyby nie Wy stajenni obraz spółki byłby zaburzony a tak nieraz wasze zarzuty miały pokrycie w rzeczywistości, od tego jest forum aby ścierały się dwie strony..
kubek - ale ten rzekomo złożony prospekt nie jest nawet procedowany przez KNF. Spółka złożyła wniosek ponad 2 miesiące temu i powinna dostać odpowiedź w tej sprawie i spółka powinna ten fakt podać do publicznej wiadomości.
Kubek to kolejny farmazon po barcie, pantaranie, góru, megi, żeglarzu, markopoli i tak można by ich wyliczać - większość to ci sami naganiacze pod innymi nickami, większość z nadania placka. Suzi ty nie lepsza
Dzieciaku ciśnienia nie trzymasz :):):) ja nie oczerniam tylko pisze same fakty o spolce - to ze oni nic nie dowożą i opowiadają bajki to cały rynek wie:):):)
A parkiet główny ? Hahahahahha daj spokojna takimi bajkami
Obrażasz oczerniasz nie ważne, irytujesz mnie nie wnosząc nic ciekawego do dyskusji, piszesz do mnie dzieciaku tymczasem mój 16 letni syn gdyby usłyszał jak mówisz do jego ojca farmazonie czy coś w tym stylu to by cię zmielił jak mielonkę więc kontroluj bajere synek. Jakie fakty opisujesz?Obudziłeś się w 2020 czy tam 21 jak o spółce było głośno bo była niezbędna w walce z covidem. Ja sie pytam gdzie byłeś w latach 2016 a 2020?
Parkiet główny. No sprawdźmy fakty? Spółka od ponad 10 lat notowana na Nc. Partner biznesowy Genomicznej Mapy Polski, dzięki temu chwalą się teraz na fejsie nowymi testami genetycznymi, sprawdź fanpage CBDNA tam są nowe testy. Co by tu dalej aha pandemia wielki sprawdzian dla spółki, kurs wyrwany nieracjonalnie w kosmos spółka obsługuje lotniska tłucze co prawda pijane co mi sie osobiście nie podoba ale dają rade 30 mln przychodu. No i teraz po wielu latach na malym parkiecie próbują się dostać na duży. Nie wiem ile to potrwa może do końca tego roku może przyszłego ale myślę że ten formalny krok zostanie wykonany! Skoro innym się udało dlaczego im ma się nie udać?
Farmazonie - mielonkę to sobie w sklepie kup - turystyczną :):):)
„Partner biznesowy Genomicznej Mapy Polski, dzięki temu chwalą się teraz na fejsie nowymi testami genetycznymi, sprawdź fanpage CBDNA tam są nowe testy.” Buhahhahahahaha
Dzięki mapie chwała sie testami :):):) z choinki sie urwałeś??? Testami sie chwała i podają adres poznański - a ten jedyny w Europie lab to gdzie jest i do kogo należy ? Nawet tego nie wiesz :):):)
Parkiet główny - innym sie udało Hahahaa inni spełniali warunki tonpo pierwsze i ostatnie :):):):) ale przynajmniej leasing merca sobie wzięli heheheee
skoro stać go aby se w leasing merca wziąć to znaczy że chłop ma hajs w przeciwieństwie do cb. Nie widziałeś testów to otwórz oczy stajenny i kup jakieś akcje w końcu bo żal Cię czytać tylko na jednym forum
kubuś dzieciaku - to nie on tylko Romek do cegc sobie sprawił takie cacko - cegc to nie firma plecak. a doją go z kasy aż miło. nawet nie spłacili pożyczki ..... jak to wytłumaczysz?? znowu nie odpowiedziałeś na pytanie dotyczące jedynego w europie lab - kto jest właścicielem?
Ale mnie nie obchodzi kto czym jeździ, stać ich to mają, zazdrościsz? Ty dalej się zwracasz do mnie jakbym to ja widział wszystko na ich temat, ale zrozum że nie wiem i też wiele się dowiaduje nie oficjalną drogą chociażby od Was na tym forum. Olaf zrozum że nie obchodzi mnie kto jest wlascisicelem labu. Interesuje mnie to że wprowadzili do sprzedaży testy panele genetyczne i nie wiem czy widziałeś i wiesz co mam na myśli? A Ty się ustosunkuj do tego czy bodajże około 14 lat na NC to dużo i czy tak długi staż ma wpływ na wiarygodność spółki i ich chęć przenosin na główny parkiet?
Sprowadzili do sprzedazy testy … lol dobrze ze mają sprawdzonych pośredników sprzedazy i zespół sprzedażowy :):):) pewnie zaraz kontrakt z Indiami lub Globalito pójdzie hahhahahaahaaa
14 lat na NC i co z tego?? Taki staż pokazuje tylko jak oni zburzyli tą wiarygodność - 14 lat bajek. Pierwszy z brzegu przykład - Columbus złożył prospekt przejścia na początku grudnia i juz 14/04 bedzie notowany na głównym.
Kozak w sieci to Ty jesteś Olaf. Widać że potrafisz oczerniać innych. Ciekawe czy jak się spotkamy twarzą w twarz też będziesz taki cwany. Fajne teorie snujesz ze ktoś z nadania kogoś jest. Nie rozumiesz że inwestorzy mają wolną wolę i inwestują w co im się żywnie podoba. Nie rozumiesz tego bo Ty nim nie jesteś. Za to po Tobie widać że jesteś z nadania. Ciągle warujesz na forum i plujesz na spółkę. Dziwne że cie przed pandemią nie było na forum. Inno Gene jest już na Nc ponad 10 lat, gdzie byłeś wcześniej i dlaczego wtedy nie ostrzegałes jaka to zła spółka tyle lat na małym parkiecie funkcjonuje. A co do przenosin na główny parkiet. Powiedz co Cię to tak naprawdę obchodzi przecież powinno ci to powiewac skoro nie ryzykujesz żadnego hajsu tu ani nigdzie indziej...
Ale po co mam obserwować? Chcesz powiedzieć że dziś lub w poniedziałek będziesz naganiać świeżaków i podtrzymywał na duchu wisielców. Co z wejściem na GPW? Pisałeś że pójdzie...