Chciałbym poinformować że w ciągu 24 miesięcy kurs spółki osiagnął stratę 80%
i powrócił do miejsca sprzed 40 miesięcy kiedy spółka stała na krawędzi bankructwa.
A prezes nie odbiera telefonów.
odłożyłeś różowe okulary?? Przypomnieć innym twoje wpisy sprzed miesiąca/dwóch? Budka z piwem, itd... Jesteś po mnie jakieś pół roku! GRATULUJĘ! I jeszcze na dokładkę: https://vod.pl/programy-online,2/ludzie-ktorzy-zmieniaja-swiat-odcinki,2680141/odcinek-1,S01E01,2680148
A dzwoniłeś na ten 601…? Nie zaglądałem na to forum kilka lat - kiedyś byłem akcjonariuszem tej spółki - sprzedałem na jakiejś podbitce i to była s perspektywy czadu dobra decyzja - nie interesowałem się co tam w ogóle się dzieje ale pewnie bez zmian - czyli dalsze zaklinanie rzeczywistości PERŁY - ciekawe czy tu jeszcze na forum jest gość co pisał o niebieskiej skarpecie :)
Zobaczcie konto Facebooka przewodniczącego rady nadzorczej.
Dziadek rozpowszechnia memy antypis, maybach Rydzyka itp. Poziom tiktoka dla ubogich umysłowo. Ten pan jest największym akcjonariuszem brastera, byłym pracodawcą Jaremka, i przewodniczącym RN. No to wiadomo dlaczego ARP włożyła wniosek do niszczarki.
Dla większego kabaretu Jaworowicz powinna zająć się tematem brastera jako ostatnia deska ratunku bo ta spółka jak widać zostanie zaorana przez tą ekipę.
To jest spółka giełdowa a nie zakład kamieniarski więc prześwietlam i mam do tego prawo i obowiązek.
Rolą każdego akcjonariusza jest rozliczanie zarządu oraz RN z działalności, szczególnie tej na szkodę spółki.
chłopaki nie płaczą.... A ty wylewasz swoje żale. A przypomnij mi twoją mowę nienawiści wobec mnie, kiedy pisałem o wątpliwościach co do kontynuacji działalności spółki! PRZEPROŚ REDA!!!!!
Zapomniałem że do bilansu strat na zainwestowanym kapitale w tą firmę należy doliczyć 17% inflacji.
Najwazniejsza kwestia to koszty prowadzonej działalności przez zarząd. Wg.
przedstawionych danych to 6,5 mln zł.
Może robią grę AAA? Czy tyle mogą kosztowac podróże zagraniczne i podpisywanie lukratywnych kontraktów? A może to poszło w zbudowanie fabryki magazynow energii?
Czy jest ktoś kto ma jakąkolwiek wiedzę nt.dzialania zarządu tej spółki, który wykracza poza to forum?