No Slay,,,,,to w którym miejscu raport jest najlepszy . ? .......Co tak cicho siedzicie ? Pan Prezes napisał to wszystko bardzo ładnie , zrozumiale , po prostu przepięknie .
Slay....mamy kupkę wisienek . Nastepnie odejmujemy z niej jedną wisienkę .Kupka dalej istnieje . Zdejmujemy jeszcze jedną wisienkę ,potem następna . I tak na samym końcu zostaje tylko jedna wisienka . I teraz pytanie ? Czy kupka wisienek wciąż istnieje ..?. A jeśli nie , to kiedy znikła ?......i tu jest odpowiedź Pana Prezesa spółki ..Oczywiście bardzo pozytywna ....Slay, gdzie ta wisienka się znajduje ?
Slay, widziałeś te historyjkę na bankierze . Napisałem pierwszą część i napykali mi przez 3 dni aż 1300 łapek . Ale to była tylko pierwsza część a jeszcze są dwie do kompletu . Cała zgraja się zleciała . Ale jakiego koloru te łapki były to tak za bardzo nie wiem ,ponieważ jestem daltonistą. .
Slay i drugie pytanie .Czy dwie wisienki są kupką wisienek ? Dlaczego Pan prezes podał podał dwa raporty za 2022 r.A już za 2023 r będzie tylko jeden raport skonsolidowany ..? Pamiętasz co odpowiedział Mistrz Dyzma , kiedy zapytali się jego ile kosztuje samochód . Tyle a tyle no i jeszcze z małym haczykiem odpowiedział . A co będzie jeśli kupka składająca się z 320 mln wisienek będzie miała funkcje przynależności 1, a dla kupki złożonej z 50 mln wisienek funkcja przynależności wyniesie ....????..I teraz przeczytaj dokładnie raport jeden i drugi i pomyśl co Pan Prezes dokładnie podał .? I jeszcze jedno ..czy warto kupić się pytacie ? Ale co Wy chcecie kupić ?
Jeżeli wypożyczalnia A sprzedała okolo 295mln klocków właścicielowi LEGO i zostawiła sobie 40klocków.Po jakim czasie dzieci nie przychodzą do wypożyczalni A i zamyka interes ,wraca do LEGO .Tam lobbysta ma290mln klocków i zabawa będzie od nowa Czego nie rozumiesz
Jezeli interes A swiadczacy uslugi sysyemow dla ecommerce stacji paliw chce wejsć na gieldę cichaczem więc produkuje smieciowe udziały by wszystko bylo utajnione. Ale mimo wszystko słaby plan został rozpracowany to czy smieciowe udziały przestaną nagle być smieciowe?
Piszesz te bzdury i tylko się ośmieszasz. Moze kulfony bez wiedzy dadza sie nabrać na ten bełkot ale nie my.
4 rewolucja przemysłowa, cyfryzacja, nowy porzadek inwestowania itp.. itd..
Jesteście oszustami parszywymi bo twierdzicie ze udziały ktore mają zostac umorzone wprowadzicie do obrotu.. żalosne