lamellefinancialconsultants.com nie można ufać w żadne słowo. Grupa ludzi przeszkolona w manipulacji i wyzysku! skradli mi 9 tyś zł gdzie oszukiwali że żeby wypłacić pieniądze muszę wnieść jakieś opłaty podatku! ale dowiadywałam się i to nie prawda, tak samo jest nieprawdą że lamelle financial consultants wygenerowało mi zysku 23 tyś $, nie wierzcie im ! uważajcie, tym bardziej że ogłaszają się na platformach takich jak facebook
mnie też oszukali w zeszłym roku.
Póki co dostałem zwrot w dwóch przelewach na 27 tyś. Aleyo dopiero jakieś 10% tego co mi skur*** ukradli!
Pani Halino proszę poszukać prawnika, bez tego nic o krok dalej pani nie ruszy.
Re: lamellefinancial: to grupa która działa z 10 albo i więcej lat. mieli z 6 platform o różnych nazwach. ja naciąłem się na lamelle financial, niestety. 63 tyś zł zdeponowałem na ich platformie. zysk był powyżej 5krotności mojego wkładu. po roku czasu, znam wszystkie te platformy, na grupie na fb jest setki osób oszukanych, wielu z nich ma swoje własne sprawy, wielu ma sprawy zbiorowe, część już ma za sobą z nimi historię, ale jest to po prostu grupa przestępcza !! trzeba z nimi walczyć, zgłaszać do sądów, prokuratury, radia, telewizji, wiadomości, gdzie się tylko da !, jeśli inni oszukani to czytają, nie przestawajcie na swojej sprawie, opisujcie swoją historię ! niech inni wiedzą i uważają na nich !! osoby które mnie reprezentują i dziesiątki innych poszkodowanych można złapać pod numerem ..,696 ,,,718 .,.446 . lamelle financial jest w trakcie otwierania nowej strony, do tego podszywa się pod mastercard, aml i blockchain ! uważajcie, nie dajcie znów się nabrać !
Nigdy w życiu, przez ponad 60 lat nie trafiłam na tak nikczemnych i zakłamanych ludzi jak pracownicy firmy Lamelle Financial Consultants. Nie dość że namawiali mnie do przelewania im pieniędzy, inwestowania z nimi i zaufania im, to jeszcze namówili mnie na olbrzymi kredyt, który obiecali że spłacę w dwa tygodnie. Oczywiście, każdy z pracowników miał akcent wschodni, tłumaczyli się tatą litwinem, a mamą polką i odwrotnie. Teraz jednak, po kilku miesiącach z nimi działania, już wiem, że to wszystko było wyreżyserowane, udawane i nieprawdziwe. Ależ dałam się wrobić tym ludziom. Tacy śliscy są. Tacy podstępni!! od strony lamellefinancialconsultants.com uciekajcie jak najdalej. !!
niestety to co napisałeś jest prawdą. kasa ulokowana w lamellefinancialconsultants przepadła. ci oszuści wypłacili sobie moje pieniądze z konta handlowego na bitcoin, łącznie okradli mnie na 1,1 btc co wyszło mocno ponad 100 tyś zł!! faktycznie próbowali mi coś wyjaśniać, ale kręcili i mieszali się, każdy z nich mówił coś innego, mój makler nowak mówił jedno, jego kierownik drugie, banda oszustów, a chcieli jeszcze żebym im zapłacił za ubezpiczenie, to w tedy przeleją mi kasę na binance, ale w to ja już nie uwierzyłem. sprawa zleciłem do adwokatów, kancelaria z gdańska, jutro rusza moja sprawa, prócz mnie jeszcze 7 innych osób zgłoszonych w tym jedna, która ma prawie pięć razy większą stratę niz ja. (maksakra!!) na pewno jeśli ktokolwiek z was będzie miał jakiekolwiek relacje z tymi oszustami z lamellefinancialconsultants to nie wierzcie w ani jedno ich słowo, wszystko co wypływa z ich ust to szlam i kłamstwa !! na pewno nie warto zwlekać i czekać, że może to się jakoś ułoży, bez sądu, prokuratury, całej sprawy nie odzyskacie od nich nawet złotówki, a najgorzej, że to nie koniec bo jeszcze mogą wyłudzać na nas pożyczki, co zrobili już innym osobom ! moja kancelaria które mnie reprezentuje, prowadzi to 696-718-446 - można spokojnie do nich zadzwonić , uzyskać poradę i pomoc