Dopiero w raporcie wyszło, że Narodowe Centrum Badań i Rozwoju nie rozliczyło im dotacji na ok 5 mln. Termin naprawczy przesunięto do maja. To już drugi raz przesunęli termin rozliczenia tej dotacji. Powstało pytanie: Czy będą musieli oddać te pieniądze?
"Projekt Gearshift zgodnie z pierwotnym harmonogramem miał zostać zakończony w 2022 roku, jednak z uwagi
na problemy ze skompletowaniem wykwalifikowanej kadry powstały oszczędności budżetowe, które
umożliwiły aneksowanie umowy na dofinansowanie i wydłużenie projektu do końca maja 2023 roku."
Chciwy Zarząd razem z prezesem nabrali pieniędzy z dotacji i myśleli, że jakoś to będzie. Prawda jest taka, że nie będzie bo Gearshiftu nie potrafią dokończyć. Jak nie dokończą to pieniądze trzeba będzie zwrócić.
Właśnie zrobili dwie gry na bazie Gearshift, czyli według Ciebie nieistniejącego sinika. Zastanów się co piszesz Yeti, bo tu już na mydlenie oczu za późno.
Ziomek, tych gier o których piszesz nigdzie nie ma poza snami prezesa. Jak uważasz, że są to podaj link chętnie przetestuję. Mam nadzieję, że oddasz oszukanym akcjonariuszom pieniądze. Naganiasz tu od kursu 1 zeta.
Ziomek wkleiłeś linka do filmiku influencera, który otrzymał zapłatę za PR. Ja poproszę o link do gry w sklepie bo chcę pograć. Powtarzam projektu Gearshift nie dokończyli bo nie mają fachowców od Unreal Engine 5. Wszystkie ich ostatnie zabiegi są po to żeby uspokoić nastroje akcjonariuszy.
Wrzuciłem jedno z niewielu negatywnych danych zaczerpniętych z raportu aby sprawdzić jaki jest nawis podażowy na tej spółce, Frontalny atak ubranych tylko potwierdził, że 22 034 744 szt. akcji na freefloat to nie przelewki. Wszyscy wypierają rzeczywistość z nadzieją, że znajdzie się ktoś naiwny kupi tego gniota. Ja podziękuje, ne tykam pudrowanego trupa.
Serio głównym kryterium wyboru spółki pod inwestycje są dla Ciebie opinie na forum bankiera? Człowieku trzymaj się od giełdy jak najdalej dla własnego dobra.
Zapytaj kogoś kto rozlicza granty jak wygląda taki proces,w mojej firmie trzeci raz prolagujemy termin złożenia końcowego raportu i nie jest to nic nadzwyczajnego.Trup w szafie..dobre sobie.
Tych trupów zamkniętych w szafie jest jeszcze kilka. Wydanie już w tamtym roku zaliczki za portowanie driftu, brak informacji czy lub ile wzięli pożyczki od PlayWaya na portowanie CMSR. Z czego pokryją stratę za 2022.
Zobaczymy czy nie wzięli pożyczki tym razem od PLW na portowanie CMSR. W tamtym roku 505 Games ich uratowalo od bankrutcwa tym razem może PLW będzie miało litość.