Pięknie ktoś wychodzi, haha. Czekał całą bessę i wykorzystał pierwsze podbicie. Ja dobrze słyszę to wycie akcjonariatu, haha. Ból jest wyczuwalny na kilometry. Ale litości brak. Nie miejcie nadziei. To dopiero -30% od lokalnego szczytu. Ten papier potrafi i po -70% zlecieć w razie korekty. Prawdziwej kapitulacji tu jeszcze nie było, bo nie było newsa, który powoduje tę wyprzedaż. Ale spokojnie, w okolicach 8.5 coś na pewno wypadnie z szafy i w zależności od tego co to będzie, to albo będzie to okazja, albo ten kurs latami się już nie podniesie. Pamiętajcie: nigdy nie spada bez powodu! Wy go po prostu jeszcze nie znacie. Widzieliście dziś CDRa? A tak się pultali, że papier sztucznie uwalany. A tam po prostu wisiała słaba produkcja i odpisy. A co tu wisi? Ja nie wiem, ale czuję smród. A wy? Widzieliście dziś WAT? To może lepszy przykład iż CDR, bardziej podobny do GTS i z tego samego rynku. Papier leciał nie wiadomo czemu i okazało się czemu: wyniczki. I zleciał na łeb i na szyję. Dziś -34%. W jeden dzień! Oj tu będzie się działo i to może ostro spadać nawet na rosnącym rynku. Miłej środy!
Ja wiem co to za smród. Smród 20 baniek czekających na zainwestowanie. Pokaż mi rok albo nawet 2 kwartały z rzędu, w których spółka zanotowała stratę. A teraz wypier.. XD
I po co się tak pultasz? Widzisz jaki trupek wypadł z szafy? Myślisz że tacy ludzie sprzedają akcje po takich spadkach, bo spodziewają się wzrostów? Pomyśl raz jeszcze. Coś ewidentnie wisi. Ja osobiście stawiam albo na kolejny po Q4 słaby kwartał lub emisję akcji po cenach atrakcyjnych dla kolesi. Siedzę z kawką i patrzę. Zdecydowanie nie moment na łapanie tego noża.