Dziś okazało się że zostałam wrobiona w kradzież. A mój analityk jak to usłyszał i jak zażądałam wypłaty pieniędzy to mnie sponiewierał i wyzywał a na koniec zaczął straszyć. Zlecenie na platformie dotyczące wypłaty nie działa. Support jotulcapital nie działa! Jedyne co mi się dziś udało dowiedzieć i to od jednego radcy prawnego, to aby zablokować karty, zastrzec dowód chociażby na początek w banku i pozmieniać wszędzie hasła. Na chwilę obecną moja sytuacja jest bardzo niekorzystna. Pozostalam bez środków, nie mam następnych pieniędzy na raty na pożyczki zaciągnięte na przełomie ostatnich 2 miesięcy. Będę szukała dalej. Jeśli ktoś może coś doradzić albo podesłać link do jakiejś grupy gdzie są inni oszukani a którzy radzą sobie z tym problemem to bardzo proszę o jakieś linki.
nic sama nie zrobisz, banki nie ogarną i kasy ci nie zwrócą bo nie będą mieli z czego. kasa przepadła a z platformy sama nic nie wypłacisz. szukaj prawników, na kilku forach parę osób polecało w sprawie przeciwko jotul capital adwokatów którzy prowadzą im sprawę.
dla wszystkich jotulcapital,com, jotulcapital.org, jotulcapital.pro to jedna i ta sama siatka złodziejaszków sam na szczęście straciłem tylko 250$ ...
będą kierowane przeciwko jotulcapital doniesienia do prokuratury na początku kwietnia. zbierają się teraz oszukane osoby jak ja i inne. moja prawniczka informuje ze jak duza grupa poszkodowanych sie zbierze to mozliwe ze bedzie sprawa kazdego z nas zebrana pod jedna sygnaturą i robiona jako zbiorowe postepowanie. kilka informacji mozna uzyskać u mojej mecenaski, tez jakieś informacje (jej nr tel. 696 .,. 718 .,.446). mnie jotul capital nabrał i wysępił wszystkie pieniądze z konta odkładane od 3 lat z emerytury mojej i mojej żony, do tego na koniec dałem się wrobić w blockchain, bo zadzwonili do mnie twierdząc że środki migrowały z konta handlowego przez jakaś awarię w systemie jotulcapital i teraz muszę im się uwierzytelnić dokonując płatności na binance dokładnie takiej samej kwoty jaką mam do wypłaty i też to straciłem !! dwa razy mnie oszwabili!! raz z moich oszczędności, dwa z pożyczonych pieniędzy !!
wczoraj niestety przekonałem się że po prostu jotulcapital.com oszukuje. opłaciłem zgodnie z wytycznymi, (bez pytania) podatek. później jeszcze przelałem środki za prowizję mojemu analitykowi. ale kiedy otrzymałem powiadomienie zbiorowe, że 5 różnych instytucji zablokowało przelew, który rzekomo do mnie jotul capital wysłał, tego było za wiele !! nic więcej im nie wpłacę. oddałem im oszczędności z ostatnich dwóch lat!, chciałem godnie żyć , bo zamierzam zamieszkać za granicą, przez tych oszustów !! moje plany przesuwają się w czasie, bo nie mam na wyjazd, nie mam na życie a co dopiero na zamieszkanie w strefie euro. przynajmniej rok w plecy jestem. całe szczęście że narzeczona mnie nie wyrzuciła na bruk !! obdzwaniam od rana (na urlopie bezpłatnym) kancelarie, szukam pomocy. chwilowo mam z czego skorzystać, jednak nie wiem skąd ma wziąć obecnie pieniądze na opłatę sądową :/ ..