• Nowy produkt? Autor: ~TikTok [31.0.55.*]
    Czy tym wyczekiwanym nowym produktem nad którym pracują setki programistów jest utworzenie profilu XTB na TikToku? Jak uważacie?
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~Parówytrollują [86.63.101.*]
    Shmati?
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~Kiełbaska [213.134.184.*]
    Miłośniku parówek rozwijasz się! Niezłe! Nauczyłeś się zastępować posłów glosoi angielskimi! Imponujące! Ale z ciebie mózg! To od parówek?
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~Parówytrollują [86.63.101.*]
    Anal?
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Przecież było pisane, że nowy projekt to stworzenie botów, kótre testują aktualnie na forum jako trole spadziowe....

Potem obracają o 180 stopni takiego bota i wychodzi bot ze sztuczną inteligencją, ktorego zaprzęgną do obsługi klientów.

Potem zrobią z tego nową odnogę firmy do sprzedaży tych botów i będa zarabiać kupę kasy na tym.
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~TikTok [31.0.55.*]
    Podbijam! Nie dajmy spadziowe zasypać wartościowych wątków! Prawdziwi akcjonariusze wiedza o co idzie gra! O profil na TikTok!
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~ja [82.177.20.*]
    w każdym absurdzie jest potencjał:
    1) AI generuje na TT krótkie filmiki z okazjami inwestycyjnymi,
    2) na filmiku jest guziczek BUY/SELL
    3) konta na TT i XTB są połaczone lub po naciśnieciu możesz je szybko połączyć
    4) klikasz guziczek na filmie i dokonujesz transakcji.

Panowie pomyliliście fora, tu jest forum giełdowe, inwestycyjne. fora tik-tokowe są pod innymi adresami.

Rozumiem, że trole spadziowe łapią się każdej okazji i sposobu, by namącić w głowach, to dowodzi, kto ich słucha ten gamoń, jak takie bzdury mają wpływ na decyzje inwestycyjne.
  • Re: Nowy produkt? Autor: ~ja [104.28.131.*]
    ty tylko piszesz czy coś czytasz?
    Dnia 2023-03-22 o godz. 19:07 ~ja napisał(a):
    > ty tylko piszesz czy coś czytasz?

Czytam, piszę i w przeciwieństwie do ciebie rozumiem. Ale dzięki za troskę...
[x]
XTB 0,80% 105,54 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.