• Kotły, zbiorniki Autor: ~Baton [37.248.210.*]
    Kotły 300 szt. - raczej słabe zainteresowanie. A co ze zbiornikami na wodę - takie huczne zapowiedzi, a teraz cisza - zero na ten temat - słabo to wygląda.
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~Inwestor [37.248.224.*]
    Tak, brakuje skali. Wynik netto słaby, spodziewałem się lepszego Q4.
    Marża na handlu z hutami bardzo niska.
    Jedyny puls to że nie wykluczają wypłaty dywidendy gdy kiedyś zarbią więcej.
    Narazie nie zarabiają marnego grosza na 1 akcje.
    Tu tylko longterm
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~Inwestor [37.248.224.*]
    Jednak instalują PC.
    https://biznesalert.pl/polska-jest-liderem-rewolucji-pomp-ciepla-napedzanej-kryzysem-energetycznym/
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~motyl666 [80.246.200.*]
    jesli ta firma taka słaba to co wy tu jeszcze robicie ,mam wrazenie ze jak to wszystko czytam ze bardzo im zle zyczycie i wręcz sie cieszycie ze tak słabo im idzie
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~xyz [45.10.139.*]
    Czy nie dziwi Was , że ta spółka jest cały czas opluwana, a za tym idzie jakaś kombinacja z kursem akcji. Od dłuższego czasu tj. od kilku dobrych miesięcy ktoś realizuje swoją strategie.
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~motyl666 [80.246.200.*]
    efekt bedzie odwrotny,to znaczy ze wyniki bedą dobre ,tak strasznie wszyskich zniechecaja ,ale tu juz nie ma chetnych do oddania akcji
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~Baton [37.248.213.*]
    Życzę jak najlepiej - ale spójrz na efekty. Kotły elektrodowe to nie to samo co pompy ciepła. Liczyłem na te zbiorniki na wodę - ale tutaj cisza.
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~xyz [45.10.139.*]
    Polak to taka tipa, że nawet jak byłoby niewiadomo jak dobrze, to i tak będzie żle. Masakra co za naród.
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~Baton [37.248.213.*]
    Weź się ogarnij. Co Ty piszesz za farmazony. Spółka mogła by się wysilić i chociaż co jakiś czas jakiś komunikat podać o kluczowych transakcjach itp., a nie tylko jej aktywność ogranicza się do wymaganych prawem raportów
  • Re: Kotły, zbiorniki Autor: ~Baton [37.248.210.*]
    Dzisiaj chyba pogrom
[x]
SZAR -5,53% 0,09 2025-11-07 13:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.