Jestem jestem i dalej z optymistycznym nastawieniem !!! Była okazja oczywiście dokupiłem . Na 13 zł . I dalej poczekam na rozwij wydarzeń .nie wystraszyłem się i nie sprzedałem !
Luz pozdrawiam ! Cierpliwość to ja akurat mam ! Wiec dalej czekam na rozwój wydarzeń ! Jak to mówią nie od razu Kraków zbudowali ! Panika była wiec nie jeden spanikował i wyszedł ! Poczekam na następne wyniki kwartalne ! I ogólnie.Za chwile mogę pewnie być znowu heytowany za optymizm i tp. Mnie to nie rusza .wyniki wynikami tylko jak usługi obce poszły w rozwój spółki to ok .czas pokarze !
Ja dzisiaj się znowu skusiłem na kupno, po takim spadku grzech było nie brać. Dwa razy już sprzedawałem ze sporym zyskiem i teraz też liczę na to samo. Zawsze jest ryzyko, ale myślę że szybko odbije. Na 40 zł bym nie liczył ale 19-20 zł jest w zasięgu.
To ze zaliczyła stratę w 4 kwartale ok . Kasa poszła na usługi obce na rozwij to ok . To nie znaczy ze spółka bankrutuje lub jak tu czytam spekulacje ze wyprowadzili kasę ze spółki. Wiec przesłanek do paniki niewiadomo jakiej nie ma .tylko panika na kursie się udziela !