• Przychody Autor: ~Fanpan [178.235.190.*]
    jak widać jest zbieranie od maruderów - poczekajcie do wyników za 1 q 2023r. wtedy się wyjaśni dlaczego nie było 40 mln przychodu za 2022r.
  • Re: Przychody Autor: ~Romek [188.147.76.*]
    Bo sciemniali dlatego nie bylo, chcieli ubrac ludzi ma wydmuszke po czesci sie udalo. Zycie szybko weryfikuje i nie kupie sciemy juz o 1q
  • Re: Przychody Autor: ~pan_T [89.65.251.*]
    Romek,
    po co ci ich akcje skoro na każdym wątku sygnisa siejesz panikę?
    Daj chłopie sobie spokój. Ty byś pewnie w 1 rok zrobił więcej. Zobacz rok do roku i daj juź spokój.
    A jak będzie to zobaczymy.
    Ja tu mowie o faktach a nie o marzeniach, sciemach itp. Byly obietnice, w wielu wywiadach zarzekali sie ze beda super wzrosty i komercjalizacja ich produktow, powiedz mi gdzie to jest? To ze Ty lubisz byc oszukiwany to Twoja sprawa, ja nie lubie
  • Re: Przychody Autor: ~Helo [83.5.232.*]
    Mały masz progres rok do roku ? Jeszcze przed chwilą to był podmiot „sp z o.o” borykający się z płynnością, refinansujący w leasingu zwrotnym posiadane maszyny w drugorzędnych spółkach leasingowych żeby mieć gotówkę na inwestycje. Obecnie sprzedaje własne maszyny jako autoryzowany przedstawiciel nie mówiąc już o pozostałych formach przychodów. Instytucje finansowe już pukają do drzwi Sygnis S.A. Widząc potencjał do współpracy. Tyle z mojego podwórka.
    Wy serio dalej ten belkot bedziecoe kontunuowali???

Zero wlasnych skomercjalizowanycj produktow

Puste obietnice zarzadu, jeszcze chamsko pod koniec listopada mowili o tych przychodach i zysku, dobrze wiedzieli ze nie zrobia takich wynikow i jak tu ufac takim ludziom?

Kupili zmorpha ktory upadal juz pare razy i nic z tego nie wyszlo i nic nie wyjdzie, klienci chca zwrotu hajsu za te ich drukarki bo nic nie dziala i nie bedzie dzialac

Spolka nie ma pomyslu na siebie, opowoadiaja o grantach itp, a ja sie pytam gdzie jest generowanie hajsu w spolce? Nie ma, i nie zapowiada sie ze bedzie.

Na prawde mam wrazenid ze tu siedzi jakas agencja marketingowa bo wszyscy kopiuja mniej wiecej ten sam belkot :)
  • Re: Przychody Autor: ~Ptr [5.173.132.*]
    Drukarka enis poczytaj własny produkt pi co tu jesteś skoro jest tak źle? Co taniej chcesz ? Kupic
  • Re: Przychody Autor: ~Yhy [37.47.155.*]
    Naucz się pisać po polsku.
  • Re: Przychody Autor: ~Ptr [5.173.140.*]
    Zmień mózg
  • Re: Przychody Autor: ~Yhy [37.47.188.*]
    To jest Twój poziom. Na końcu zdania jest kropka. Nie pisz do mnie.
  • Re: Przychody Autor: ~Tomek [45.134.212.*]
    Romek, co ty tu ludziom w głowach mącisz

Skomercjalizowane produkty? FNIS na kilku jednostkach badawczych, publikacje naukowe na tym robią, Syglas w Berger Medical

czy maszyny działają to sobie sprawdź na targach, w przyszlym tygodniu będą w Kielcach

ja mam właśnie odwrotne wrażenie - że to hejterzy w kółko te samą mantrę bełkot powtarzają - dystrybutor, nie producent, "straganiarze", a nie spółka r&d. Czyżby komuś nie pasowalo, że Sygnis rośnie? konkurencja nie spi
  • Re: Przychody Autor: ~Prk [5.173.132.*]
    Ale po co mieli ubrać w jakim celu skoro zokt z zarzadu nie sprzedał jakieś inne określenie ubrania ?
[x]
SYGNIS -2,70% 2,16 2025-12-22 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.