• 15 lat Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Już prawie tyle lat jestem na giełdzie i jeszcze czegoś takiego nie widziałem żeby spółka która podaje wzrostogenne komunikaty po których kurs powinien wystrzelić szoruje po dnie i zbliża się do poziomu 1 gr. Pamietam wiele bankrutów które w momencie upadłości były wyżej wyceniane. A tutaj projekty gamingowe i pakietowki poza parkietem po cenie wyższej niż kurs na giełdzie i kurs dalej sukcesywnie leci na dół. Wielkość dotacji jest większa niż obecna wartosc spółki. Jest ktoś dłużej na giełdzie i widział coś takiego ? Ciekawe czy do piątku prezes sie wyprzeda ? I co dalej będzie ? Jezzeli to zawiesza to po 15 latach to będzie moja największa porażka.
  • Re: 15 lat Autor: ~prawdaboli [5.173.172.*]
    tak tak "projekty gamingowe" ha ha
    dzisiaj wiodąca spółka z tej grupy ładnie dołuje...
  • Re: 15 lat Autor: ~Trend [5.184.115.*]
    To jest właśnie spekulacja, jak się trochę uspokoić powinno wzrosnąć
  • Re: 15 lat Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Jakby to była spekulacja to podbitki byłyby po każdej informacji o otrzymaniu zaliczki. A były dwie takie informacje i dwie informacje o pakietowkach za 5 i 4 gr. Kurs po tych informacjach i tak leciał na dół wiec bardziej wyglada to jak dystrybucja a infa były po to aby te akcje ktoś odbierał. Ciekawa jest tylko sytuacja z tymi pakietowkami. Kto kupił 39 mln akcji i to w taki sposób żeby nie przekroczyć progu i podać komunikat. Cały czas przypomina mi to sytuacje na krezusie gdzie prezes walił w rynek bez informowania i zapadł się pod ziemie. I tez sypał piękne komunikaty. Nawet miedź sprzedawał do kghm. Spółka nawet w profilu nie ma działalności gamingowej tylko budowanie domów
  • Re: 15 lat Autor: ~FikiMiki [37.47.97.*]
    Niektórzy zapominają ze tu jest NC na którym mało kto „inwestuje” w akcje a większość gra spekulacyjnie, najczęściej na krótko.
    Ostatnio to wygląda jakby ktoś na siłę uwalał kurs, skupował na minimach i wywalał co zebrał, jaki ma w tym cel? Ci co mają duże pakiety i tak w większości będą trzymać do końca licząc ze odbije a na zielono to tu nie ma na razie nikogo.
      Może tez być ze tak nieporadnie wywala prezes ze swoimi ludźmi uciekając z Apisa.
    Sam mam tego śmiecia za prawie 20 i wtopa by mnie zabolała . Na Krezusie (którego wspominam bardzo dobrze) były podbitki i siedziała na nim zawodowa spekuła, zresztą nie ma co nawet porównywać z takim Apisem, tam była jazda bez trzymanki w obydwu kierunkach.
    Myślę ze do miesiąca się wszystko wyjaśni, kto wie może jeszcze słonce zaświeci Apisowi.
  • Re: 15 lat Autor: ~Zdzichu [37.30.114.*]
    Tu jest jednokierunkowo teraz tylko w dół a jak bezpiecznik wywali to wajcha się przełączy i będzie leciało w górę za łapać kurs będzie ciężko.
  • Re: 15 lat Autor: ~Xxx [188.146.124.*]
    Tak długo leciało na dół to czasem na górkę
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-10-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.