Już prawie tyle lat jestem na giełdzie i jeszcze czegoś takiego nie widziałem żeby spółka która podaje wzrostogenne komunikaty po których kurs powinien wystrzelić szoruje po dnie i zbliża się do poziomu 1 gr. Pamietam wiele bankrutów które w momencie upadłości były wyżej wyceniane. A tutaj projekty gamingowe i pakietowki poza parkietem po cenie wyższej niż kurs na giełdzie i kurs dalej sukcesywnie leci na dół. Wielkość dotacji jest większa niż obecna wartosc spółki. Jest ktoś dłużej na giełdzie i widział coś takiego ? Ciekawe czy do piątku prezes sie wyprzeda ? I co dalej będzie ? Jezzeli to zawiesza to po 15 latach to będzie moja największa porażka.
Jakby to była spekulacja to podbitki byłyby po każdej informacji o otrzymaniu zaliczki. A były dwie takie informacje i dwie informacje o pakietowkach za 5 i 4 gr. Kurs po tych informacjach i tak leciał na dół wiec bardziej wyglada to jak dystrybucja a infa były po to aby te akcje ktoś odbierał. Ciekawa jest tylko sytuacja z tymi pakietowkami. Kto kupił 39 mln akcji i to w taki sposób żeby nie przekroczyć progu i podać komunikat. Cały czas przypomina mi to sytuacje na krezusie gdzie prezes walił w rynek bez informowania i zapadł się pod ziemie. I tez sypał piękne komunikaty. Nawet miedź sprzedawał do kghm. Spółka nawet w profilu nie ma działalności gamingowej tylko budowanie domów
Niektórzy zapominają ze tu jest NC na którym mało kto „inwestuje” w akcje a większość gra spekulacyjnie, najczęściej na krótko. Ostatnio to wygląda jakby ktoś na siłę uwalał kurs, skupował na minimach i wywalał co zebrał, jaki ma w tym cel? Ci co mają duże pakiety i tak w większości będą trzymać do końca licząc ze odbije a na zielono to tu nie ma na razie nikogo. Może tez być ze tak nieporadnie wywala prezes ze swoimi ludźmi uciekając z Apisa. Sam mam tego śmiecia za prawie 20 i wtopa by mnie zabolała . Na Krezusie (którego wspominam bardzo dobrze) były podbitki i siedziała na nim zawodowa spekuła, zresztą nie ma co nawet porównywać z takim Apisem, tam była jazda bez trzymanki w obydwu kierunkach. Myślę ze do miesiąca się wszystko wyjaśni, kto wie może jeszcze słonce zaświeci Apisowi.