Nad czym wy się jeszcze zastanawia się ludzie? Kto jest odpowiedzialny za to że spółka nie jest w obrocie GPW?
Dlaczego nie jest zamknięta sprawa podatku? Czyja to jest wina że nie była zrobiona kopia zapasowa danych? Kto zamroził spółkę na tyle lat wskutek swojej nieudolności lub matactwa. Sprawa cywilna jest wygrana. Sprawa cywilna od startu zabezpiecza poszkodowanych w zakresie braku przedawnienia uraz od pierwszego dnia rosną odsetki od roszczenia. Sprawy karne można równolegle prowadzić i należy i tak naprawdę one powinny wystarczyć i mogłyby wystarczyć w normalnym kraju gdzie nie ma agentury dawnych służb w instytucjach. Ty mnie mniej problem polega na tym że w sprawie karnej musi być spełnionych kilka przesłanek jednocześnie które czasami jest trudno udowodnić, zwłaszcza jak komuś się nie chce. Sprawa cywilna to inna piłka tutaj wina zarządu oraz rady nadzorczej jest ewidentna i sprawa jest wygrana trzeba to tylko złożyć i trzeba było to zrobić 5 lat temu.
Jak mówiłem tu nadstawiać karku powinni ci którzy mają najwięcej do uzyskania i dostarczenia w imię czego ja mam poświęcać jeszcze więcej czasu niż do tej pory poświęciłem.
Jeśli teraz ludzie z dużymi pakietami się nie włączał aktywnie w działania zmierzające do rozwiązania problemu to niech spi...ą w podskokach, ja nie mam zamiaru dla tych ludzi zrobić nic więcej
Hwds, nie zgadzam się z Twoim tokiem rozumowania. Chwała Ci za to co zrobiłeś. Jest jednak pewne " ale ".
Bardzo wielu z nas NIE WIE co można zrobić. Skoro Ty wiesz to dlaczego nie podzielisz się tą wiedzą. Prosty przykład. Napisanie pisma do instytucji. Podaj wzór.
Kiedyś Cię o to prosiłem ale bez efektu. Może Ci się wydaje, że wszyscy ludzie są ogarnięci. Niestety nie. Trzeba im pomóc.
W sprawie przewałki na FAM-i, ogarnięci dali wzór pisma na forum i ludzie się od razu uaktywnili. Poszły dziesiątki pism do PG.
Ludzie potrzebują liderów.
...............śp. Fredek miał ogromny pakiet, coś ok.83 tys. - i ciągle powtarzał, że solo nigdy nikogo nie oszukał i nie oszuka. Kto teraz posiada ten pokaźny pakiet ? - cicho siedzi i liczy na kogo ? Jedna Pani x w nagłej potrzebie oferowała do sprzedaży też ogromny pakiet 2x jak Fredka. Takich posiadaczy z pokaźnymi pakietami jest wiele- cicho siedzą i liczą na tych co mają po kilkaset sztuk ? A polski kapitalista z poparciem Prezesa rechoczą, ku rozpaczy akcjonarjuszy - elka !!!
KOMU ZALEŻY NATYM ABY NIE NAGŁAŚNIAĆ ZŁODZIEJSTW SOLORZA W ELEKTRIMIE W CZASIE SERII DEMONSTRACJI W WARSZAWIE .......... ???????
DLACZEGO CI KTÓRZY MAJĄ MILIONY AKCJI NIE CHCĄ DEMONSTROWAĆ ?????? ALBO OŚMIESZAJĄ IDEĘ DEMONSTRACJI .....TWIERDZĄC ŻE CZAS JEST NASZYM SPRZMIERZEŃCEM ?????? PODCZAS GDY WEDŁUG MNIE .... JEST ODWROTNIE .!!!!!!