• Co się dzieje? Autor: ~dero [37.30.100.*]
    Nagłe ożywienie obrotu?
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Telgamista [5.173.128.*]
    Może być jak na sferanet.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Corn7 [83.151.43.*]
    Pewnie tylko podbitka....lub prezes kupuje
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~dero [37.30.100.*]
    a jakiś smutny człowiek siedzi i uwala po 1 akcji. żal mi go trochę.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Telgamista [5.173.128.*]
    Fakt jakiś stary kawaler albo stara panna próbują zrzucić kurs aż 1 akcja.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Jw [193.70.90.*]
    Nikt nie uwala, tak działa system naplywu zlecen. W zależności od rodzaju i ilości, sam tak wystawiam dokładam, zlecenie jest realizowane w częściach.
    Za dużo tłumaczenia. Jest dobrze i tyle
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~dero [37.30.100.*]
    ale tam jest zlecenie na jedną akcję, a nie 'realizowane w częściach' :D Ktoś widzi zlecenie sprzedaży, to kupuje jedną akcję i kurs się zwala. co prawda gdyby zebrali wszystko to też by się zwalił, ale widocznie niższy kurs może zachęcać do wystawiania niżej, a widocznie wyższy do wystawiania wyżej. Więc jak ktoś chce więcej zleceń w mniejszej cenie, to uwala kurs i czeka. A jak ktoś chce sprzedać, to pompuje jedna akcją i czeka aż ktoś wystawi drożej. Proste. Frajernia uwala kurs, bo chce dobrać.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Up [15.235.185.*]
    No jest dlatego że poszlo w części w zależności od naplywu rodzaju zlecen. Kupiłem 10k zrealizowane w kilkunastu na łącznie 9998 i potem 1 + 1. Bo nie było po przeciwnej takiego samego rodzaju.
    Np w kolejnym mam zrealizowane 1szt bo brak. Jest wiele rodzaju zlecen i kto na tym się zna dobrze to może pokombinować a inni myślą że ktoś zbija czy kupuje po kilka akcji.
    Czasem ludzie dziwia się ze stali pierwsi na kupnie w arkuszu a zrealizowało się inne a nie ich lub w części. Np zlecenie ruchome. Można kombinowac.
    Ważne że jest powolny ruch a nie pompa i zwala
[x]
TELGAM 0,00% 0,48 2026-05-29 09:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.