• Tak naprawdę to nie maliniak Autor: ~TakaPrawda [94.75.84.*]
    Tylko naganiacze na zwrosty powodują że kurs nie ma praktycznie obrotów. Gdyby nie oni kurs by dawno zaliczył 20 potem by odbił I dziś byśmy byli w innym miejscu. Sandman który cały czas pakujesz do koszyczka, czemu nie skomentowałes wycofania się z gpw?
  • Re: Tak naprawdę to nie maliniak Autor: ~chudy [5.173.137.*]
    zaliczył by 0,20 potem odbił do 0,30 i ktoś zarobili by 50% a reszta by dalej wisiała super perspektywa tu żadni naganiacze nie maja wpływu na kurs obecny kurs jest wynikiem braku informacji ze spółki i lekceważącego podejścia zarządu do akcjonariuszy a żeby było ciekawiej ostatnio giełdy na całym świecie spadały i nie ma co szukać sensacji tam gdzie jej nie ma kto chce to czeka a kto nie chce to sprzedaje a maliniak jest w pracy to robi to za co bierze pieniądze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.150.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Tak naprawdę to nie maliniak Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-03-21 o godz. 09:30 ~TakaPrawda napisał(a):
    > Tylko naganiacze na zwrosty powodują że kurs nie ma praktycznie obrotów. Gdyby nie oni kurs by dawno zaliczył 20 potem by odbił I dziś byśmy byli w innym miejscu. Sandman który cały czas pakujesz do koszyczka, czemu nie skomentowałes wycofania się z gpw?

a co miałem komentować? Jest inny scenariusz i tyle. Chcesz to grasz, nie to nie. Poza tym było walne - kto chciał to był. Nikt nikogo tu na siłę nie trzyma.
    Odpowiadając wprost - oczywiście że liczyłem że wejda na GPW. Ale nie wchodzą, ale czy mam przez to sprzedawać papier? A może znów kupuję, bo uważam że jest tanio?

Do "koszyczka" kupuję gdy jest tanio i sprzedaję część gdy jest drożej, ale obracam tylko częścią papieru, bo czemu nie?
    Poza tym nie przypominam sobie, żebym gdziekolwiek kogoś namawiał na sprzedaż czy zakup - to nie w moim stylu, a po co mam dawać potem powody do jazdy. Zawsze piszę tylko co ja robię i szczerze nie interesuje mnie to, czy ktoś robi to samo czy nie.

Poza tym szczerze to bardziej udzielam się na innych forach, tutaj jest za dużo szlamu - po co się babrać. A jeżeli ktoś uważa, że jeżeli ktoś mniej pisze to znaczy że sprzedał to współczuję budowania świadomości na postawie forum.
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.