• Przyznawać się Autor: ~Andrzej [195.248.226.*]
    Jak jutro w raporcie będzie strata kto sprzedaje PKC?
    Na pewno takich będzie dużo
  • Re: Przyznawać się Autor: ~Arthurius [81.6.142.*]
    Obecny kurs akcji dyskontuje już stratę za IVQ. Pamiętajmy, że spółka przy kapitalizacji 19 milionów zł posiadała na koniec IIIQ 2022 r. 12,5 miliona zł gotówki, co po uwzględnieniu 200 tys. akcji własnych daje 15,50 zł/akcję czystej gotówki. Jeśli nie będzie straty, a tak zakładam, powinniśmy zobaczyć odbicie o jakieś 50% w górę do końca tygodnia. Jeśli dołożą do zysku, wzrosty mogą sięgnąć 100%. Jak to się mówi, jest ryzyko - jest zabawa. A obecna cena akcji daje śmiesznie niski wskaźnik ryzyka do potencjalnego zysku. Zaraz powiecie, że przecież ,,Rynek'' ma zawsze rację i obecna wycena jest OK. Otóż jest wręcz przeciwnie - rynek na ogół nie ma racji. Gdyby wszechwiedzący i genialny ,,Rynek'' był rozsądny to by nie łykał takich ilości obligacji z ujemną stopą procentową, z którymi teraz nie wie co zrobić :)
  • Re: Przyznawać się Autor: ~Zrozum [5.173.121.*]
    Ja Jarema tu prawie 4 lata i też wiele rzeczy zakładałem. Jedynie co dobrze założyłem przez te 4 lata to żeby sprzedać po sponsorowanym artykule za około 23zl.

Pozdrawiam Myśleć
  • Re: Przyznawać się Autor: ~Xx [84.10.216.*]
    a ja wiedzialem, ze ten umyslowy typ @ (zrozum czy jakos tak, kiedys PP hmm i inne nazwy) sie tutaj udzieli

wspolczujemy gosciu. siedziec dniami i nocami i naganiac. ciekawe zycie wiedziesz
  • Re: Przyznawać się Autor: ~Arthurius [81.6.142.*]
    Dnia 2023-03-20 o godz. 11:26 ~Zrozum napisał(a):
    > Ja Jarema tu prawie 4 lata i też wiele rzeczy zakładałem. Jedynie co dobrze założyłem przez te 4 lata to żeby sprzedać po sponsorowanym artykule za około 23zl.
    > >
    > > Pozdrawiam Myśleć

Przecież ty kolego naganiałeś na spadki już od poziomu 30 zł/akcję z poziomem docelowym z tego co pamiętam na 15,00 zł, więc dlaczego niby sprzedałeś dopiero po podbitce na 23 zł?
    Chyba że kupiłeś w dołku poniżej 20 i zrobiłeś kółeczko wywalając po 23. No to wtedy gratuluję udanej transakcji, ale to by potwierdziło na 100%, że jesteś zwykłym naganiaczem/kółkowiczem jakich wielu na forum bankiera :)
    Nie mailem średnia prawie 15zl. Ostatni zakup w 2021 zrobiłem.
  • Re: Przyznawać się Autor: ~Pl [83.7.205.*]
    Tak to wyżej tyczy się ciebie KŁAMCO za dożo piszesz i się sam motasz w zeznaniach !
    brawo kolego, kolejna osoba zauwazyla ze to marny nagon bez zycia i ambicji.

pozdro @zrozum. buhaha
  • Re: Przyznawać się Autor: ~Pl [83.7.205.*]
    He miał średnia 15 zł i z 30 zł lub więcej naganiał na spadki !?sam sobie dołek kopał ? Sam się do tego przyznaje ! Ktoś tu cały czas kręci !Kto tak robi ? Po prostu masz syndrom KŁAMCY ! I jesteś niewiarygodny !
    przeciez to ten patus pp

wiarygodosc dziewczyny z trasy.
    Xx pewnie pierwszy sypie :). I co w którym miejscu się pomyliłem? Źle zrobiłem sprzedając po 23zl po ukazaniu się sponsorowanego artykułu?
    ales ty glupi.

zal takich dzieciakow.

[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.