Co tam leszczyki kiedy koniec promocji poniżej 40gr, a przepraszam teraz już poniżej 35gr? Co powiecie ciekawego mitomani wasza weryfikacja bzdur jest bolesna rynek się nie myli a kapitał topnieje. Ogłaszam powoli zawody na najlepszy skoki na główkę. Mam już swojego Faworyt uwaga uwaga jest to Bubuzubu z palemką hahah.
Ja się bardzo poważnie zastanowię nad skokiem na główkę kiedy takie cepy przestaną interesować się spółką i przelewac na forum takie wyrzygi żółciowe:P To będzie lampka ostrzegawcza że nikt tego nie chce za żadną cenę. Bez powodu się tutaj nie produkujesz XD
Co i rusz się odgrażasz że nie będziesz tu pisał i się interesował a ciągle tu wracasz i swoimi czynami zaprzeczasz swoim słowom:P Mądrzejszy nie będziesz ale chociaż mógłbyś być konsekwentny XD
Zobaczymy czy Ty będziesz konsekwentny... Zapowiadałeś, że jak mnie zabraknie to będziesz skakał na główkę zobaczymy. To mój ostatni wpis na tym syfie. Bajo leszcze miałem rację, a łudziłem się, że jednak nie i może chciałem się miło rozczarować. Nic Dobrego z tego nie będzie wieczny hak.
Miałem już nie pisać, ale nie potrafię się powstrzymać ze śmiechu. I co tam bubuzubu 29gr pykło hahha kto miał racje mitomanie.? Jak. Prezes karmi akcjami po 55gr to było wiadome, że to był szczyt szytów w przeciwnym razie zrobiłby to duuuużo wyżej. Za dużo drinków z palemką odjęło Ci logiczne myślenie. Dalej czekajcie na 26zl powodzenia. Ta spółka to przykład jak zrobić wszystko, żeby odstraszyć inwestorów i skutecznie spuścić na dno. Tu Prezio masz numer 1. Jeszcze brakuje Ci do aqua tech, żebyś się zawinął z pozostałą kasą do Dubaju. Bananowo giełda stetra bzdur bez pokrycia to jest polska giełda.
Plujesz się jak dzieciak który tu przewalił całe kieszonkowe i będzie to przeżywał do końca życia:P Bo nie wiem po co innego tak się produkowaćXD Gram tylko za to co mogę stracić a na bananie szczególnie. Polecam ten styl życia. Będziesz zdrowszy:)
Nie mogę ci teraz odpisać bo w jednej ręce trzymam drinka z palemką a w drugiej kierownicę bo jadę kupić na umowę akcje jakiejś śmieciowej spółki z dojazdem i połykiem:P
Masz okazję jak nigdy 28gr pykło. Przepowiednia trola żółciowego się sprawdziła. Przykro mi, że to nie poszło w stronę która Ty głosiłeś... Ale tak to bywa właśnie jak jest za duży optymizm i czeka się na 26zl.
Już tu rok temu było 26-28 groszy, a potem w sierpniu 60. A ty nadal tutaj? Po co tracisz czas? Rekompensujesz jakieś kompleksy udowodnieniem racji?:P Bo w troskę o moje akcje czy pieniądze nie uwierzę. Nad skokiem się zastanowię równo 2 miesiące od twojego ostatniego postu. Jak tylko się odzywasz to ten licznik się zeruje XD Pytasz kiedy dam sobie spokój z tą spółką a sam ciągle do niej wracasz. Może czas na wizytę u specjalisty?:P
To wyobraź sobie teraz kogoś skaczącego na główkę z pakietem powiedzmy 250k akcji przy tej płynności. To pomoże czy zaszkodzi tobie, innym, spółce i jej notowaniom? Jak sobie wyobraziłeś to przestań pajacować bo jeśli nie ściemniasz to jedziemy na tym samym wózku.
Szczerze to straciłem wszelkie nadzieje to tego czegoś. Jeszcze niedawno chciałem coś dobrać uśrednić jeszcze w dół, ale po tym wszystkim to nie włożę tu ani 1zl więcej. Co będzie to będzie.