Przedmiotem niniejszego postępowania jest wykonanie usługi rzecznika patentowego w celu uzyskania i utrzymania ochrony dla wynalazku „Przejrzyste urządzenie fotowoltaiczne i sposób jego wytwarzania”.
Firma od nowej technologii która nie ma swojego działu albo człowieka który pr,ygotowuje wniosek do UPRP. To równie zabawne jak ręczne składanie cenowek w czasach maszyny pik and place :) dobry kabaret. No jaknjuz zlozy rzecznik coś czego sam nie będzie rozumiał to jeśli nie będzie sprzeciwów że świata to za 2 lata będzie publikacją w biuletynie UPRP. Kabaret
Człowieku. Jak się wie co składać to się składa samemu. A tak poważna perła żeby nie umiała opracować wniosku to jest kabaret i tyle. I nie zatrudnia się do tego pracownika. Tacy specjaliści jak w Saule powinni to zrobić. Jak byś coś wymyślił to umiałbyś opracować wnioski o ochronę na temat tego? Rzecznik patentowy ..... rzecznika to wynajmował mój tępy wujek aby zawnioskował o ochronę etykiety produktu która sam narysował. I do tego jest rzecznik. Z resztą nie ma co tłumaczyć komuś kto się jara że perła przyszłości składa ręcznie układy scalone. Ja akurat też składałem wnioski do uprp jak i miałem styczność że składaniem układów i te informacje są żenujące. Ale żenada wpisuje się w strategie tej firmy. Toż to jakieś słupy w miernych lotów wałku.
Zależy im widać na patentach w USA, Japonii i Chinach.
Wymogi względem osób: - zarządzały procesami i realizowały zadania z zakresu uzyskania patentu w ilości co najmniej 2 postępowań przed Urzędem Patentowym w USA, 2 postępowań przed Urzędem Patentowym w Japonii, 2 postępowań przed Urzędem Patentowym w Chinach dla wynalazku z zakresu branży chemicznej lub elektronicznej; - zarządzały procesami i realizowały zadania zakończone przyznaniem patentu w ilości 2 przed Urzędem Patentowym w USA, 2 przed Urzędem Patentowym w Japonii, 2 przed Urzędem Patentowym w Chinach.
Jazda bez trzymanki. Jc udowadnia, że czarne jest czarne, a białe jest białe, a AMA szuka pozytywów w szarości. Poczekam na wpisy "Mistrzowskie, wycena i Rozsądek", którzy będą udowadniać, że czarne jest białe i odwrotnie.
Dnia 2023-03-20 o godz. 17:21 ~czeskipodarunek napisał(a): > Jazda bez trzymanki. Jc udowadnia, że czarne jest czarne, a białe jest białe, a AMA szuka pozytywów w szarości. Poczekam na wpisy "Mistrzowskie, wycena i Rozsądek", którzy będą udowadniać, że czarne jest białe i odwrotnie.
Przecież to chyba DC pisał, że on sam składa wniosek i wszystko potrafi sam zrobić i na wszystkim się zna.
Ma pewno potrafiłby to zrobić po chińsku i japońsku a wniosek napisałby w ich ojczystym języku
I na pewno uważa, że zatrudnienie specjalisty jest wyrzuceniem kasy w błoto
To taki ewenement na skalę światową
Przecież w kazdej spolce prezes sam biega po urzędach i składa wniosek
Głąbie, jak składałem w polskim uprp wniosek po polsku to sam urząd prowadzi potem postępowanie. Mimo że nie pisałem po chińsku ani po włosku to po roku i tak dostałem informację od urzędu o podobieństwach że zgłoszeń z tamtych krajów. Ty tu próbujesz błysnąć a nie masz pojęcia o czym piszesz. To ty nie mając żadnego styku z czymś chcesz udowadniać że się nie znasz ale wiesz najlepiej. Nie wspominając że PRZYZNANIE PATENTU nie leży w kompetencji rzecznika. Może być 10 rzeczników i nie przyznają ochrony z wiadomych względów a można złożyć samemu i ochronę otrzymać. Ale wy to nawet bez pokazania palcem gdzie to nie umieliście poszukać a co dopiero znaleźć poprzednich zgłoszeń. Palcem wam trzeba było pokazać,, znafffcy. Głaby jesteście i tyle. Mistrz yo nagon bezczelny a ama naiwniak co kipi wszystko.
AMA musisz założyć nowy wątek. Taki hurra optymistyczny bo jest espi. :) no jest, jest.... nie przełożyli. Gdyby nie smycz na kursie i tajemniczego pilnowacza to dziś było by 13 ..... w sumie ducha albo trzynaście to juz Andrzej powinien wiedzieć
O czym Ty piszesz? ESPI jeszcze nie ma. Może czekają, by najpierw podać wyniki (dzisiaj termin). Skąd ja mam to wiedzieć? Ja chociaż piszę jakieś merytoryczne rzeczy! Znajduję informacje, których WY nie widzicie, bo jesteście tylko owładnięcie nienawiścią do spółki ....i dlatego tu jesteście od 2 lat!
No tak, hejt i trolle. Wiesz to jest tak, że psychiczni urajają sobie jakiś świat, jakaś historię. Normalne że może to przywoływać odmienne zdanie kogoś czy negowanie tego świata z urojen. No i tu przychodzi z pomocą choremu określenie hejt albo troll. Chory musi przecież mieć rację więc to normalne że obce siły też z urojen wysyłają trolle i inne hejty aby zmylić tego co wszystko wie. Więc, tak. Spółka jest świetna, wszystko idzie jak miało iść a odosobnione opinie to tylko .....
No i przecież to ty zapowiadałeś że wczoraj czyli jak zawsze w poniedziałek będzie espi. Jak może nie być? Miało być najpóźniej w piątek ale uspokajales że w poniedziałek, że tak zawsze ..... nie ma? No szok....
AMA to cały czas myśli o inwestorze, który da pieniądze na mega fabrykę, gdzie ręcznie będą składane słynne cenówki od Saule, a nie widzi, że to pachnie przekrętem, czyli próbą wydojenia "ulicy".
Oh. Ama ma orgazm, bo bogini będzie starać się o patent. Każdy może jak będzie chciał. Wstępnie póki nic nie trzeba chronić 500zl kosztuje złożenie wniosku. Ama nie nagania. Nie udaje glupiego