Dla mnie jest bardzo ok. Zobaczymy jak zareaguje rynek bo tutaj patola na maxa :)
No i jutro przekonamy się co tam w zobowiązaniach i należnościach wisi. Patrząc na przemodelowanie bilansu nie mam za złe że tyle czasu czekali na robotę audytora... ;)
Nie wiem czy skromnie, patrząc na przychód i na efekt skali dla mnie ok.
Szacunkowe wyniki Emitenta za 2 kwartał 2022 roku: - przychody netto ze sprzedaży i zrównane z nimi: 17,69 mln zł, w stosunku do 5,47 mln zł za 2 kw. 2021 r. - tu masz za q2 gdy THOTD wchodził na wszystkie platformy i sprzedawał się prawie cały kwartał.
Więc nasze:
Szacunkowe wyniki Emitenta za IV kwartał 2022 roku prezentują się następująco: a) przychody netto ze sprzedaży i zrównane z nimi: 9,37 mln zł, co w porównaniu do 5,23 mln zł za IV kw. 2021 r. wskazuje na wzrost o 79,2% r/r; b) zysk z działalności operacyjnej: 2,47 mln zł, w porównaniu do straty z działalności operacyjnej -1,67 mln zł za IV kw. 2021 r.; c) zysk netto: 1,89 mln zł, w porównaniu do straty netto -1,56 mln zł za IV kw. 2021 r.
przy tak krótkiej sprzedaży chyba nie jest źle co nie?
Dla mnie jest ok. Ale nie każdemu się dogodzi. Ja mam trochę inne cele ;)
Tutaj nie wolno tak mówić xD Przecież miało być 15 mln, jest zdecydowanie mniej (nawet po nowym przeliczeniu). Już po wynikach miało być nie wiadomo co na kursie. Co mamy widać. To co teraz czekamy na czerwiec? xD
i fajnie misiaczki moje drogie ,to podajcie inne firmy z sektora które mogą wykazać się takim wzrostem w cyklu 5-3-1 rocznym ,tak dla waszego dobrego samopoczucia ,dla mnie jest lepiej jak dobrze i mój /fundusz emerytalny /ma sie śpiewająca
czyli 14,42 mln zł operacyjnego i 12,13 mln zysku netto to mało ? oczywiście /każdy?/ chciałby więcej ,normalne ,ale czy to mało ? teraz poważnie które inne firmy z sektora mogą się pochwalić takim wzrostem w cyklach 5-3-1 ? czy aby nie jesteśmy jedyni ? wyprowadzi mnie z błędu ,,,,,,,,,,,,,,