• Kto jakie płaci dywidendy Autor: ~Sss [185.92.251.*]
    Bank Handlowy chce wypłacić 9 zł dywidendy na akcję, a tu rekordowa dywidenda 3 ,20 przy 20 to będzie 15 %
  • Re: Kto jakie płaci dywidendy Autor: ketchup1 [188.147.0.*]
    Alumetal 17.5
  • Re: Kto jakie płaci dywidendy Autor: ~Bolo [31.60.147.*]
    Scpfl 85,57 zł dywidendy lada moment czyli prawie 30% i to są rekordowe dywidendy nagony…c/z trochę nad 2…wiec spółka mega tania z ogromnym potencjałem
  • Re: Kto jakie płaci dywidendy Autor: ketchup1 [188.147.0.*]
    No ale chodzi raczej o coroczne dywidendy a nie że spółka coś sprzeda i to wypłaca.
  • Re: Kto jakie płaci dywidendy Autor: ~Cypis [5.173.31.*]
    scpfl płaci jednorazowo za sprzedaż spółki amerykanom

alumental nie 17 a 13 zl, a dostaniecie 10 bo 3 wypłacona już zaliczkowo w ub roku

handlowy nie wiadomo chce, ale knf na razie się każe wstrzymywać bankom, więc z chciejstwa może nic nie wyjść

Zobaczcie sobie w jakich cenach są powyższe spółki?

Jakby XTB płaciło 75% dywidendy, co nie wykluczone (knf zawsze może nie wyrobić się z decyzją o skupie i spolka dorzuci 25% do dywidendy) to by przy swoim kursie akcji większości spółek bedzie "mały pikuś" z dywidenda przy XTB

Trole nie wiem więc po co tu siedzicie lećcie na inne spółki uskuteczniac gamoniowe gadki. nikt was nie trzyma na siłę frustraci
  • Re: Kto jakie płaci dywidendy Autor: ketchup1 [188.147.13.*]
    Z 17.5 chodziło o stopę dywidendy. Taki był wątek więc odpisałem . Pisałem cos że xtb ma małe albo cokolwiek źle? Zachowujesz się jak dziecko bo ktoś mu powiedział że inne zabawki mają większe koła od jego zabawki a on miał osobówkę a inni ciężarówki i się rozryczało.
  • Re: Kto jakie płaci dywidendy Autor: ~Cypis [5.173.31.*]
    piszesz to co chcesz, żeby inni niezorientowani przeczytali, wprowadzając świadomie w błąd, bo tak napisałeś, żeby wyglądało na cenę a nie stopę

przestań grymasić, zachowujesz się jakbyś przyszedł na imprezę nieproszony i narzekał ze słaba impreza

Najlepsze że narzekając jesteś stałym bywalcem
[x]
XTB 1,34% 110,30 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.