Autor: ~Tommy [178.36.255.*] 2023-03-17 22:30 Opublikowano przy kursie: 17,10 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: MDG już w 80 tce. Zgłoś do moderatora Na jakiej podstawie tak sądzisz?
odp.
spółdzielnie po-st-komusze przyspawały się też do gpw i domów maklerskich ; jak Ty np. i ktoś jeszcze zdradza że już zapakował, to w/w spółdzielnia zazwyczaj obserwuje arkusz, konta maklerskie i kapitał aktywny na walorze. Gdy upewnią się, że kapitał nie przekracza ich kapitału, wtedy zaczynają cykliczne przyduszanie kursu.
Jest tak jak piszesz. Tylko pamietaj o dwoch rzeczach a mianowicie o ilosci akcji i rodzaju inwestorow.
Tu jest niski FF i wiekszosc akcjonariuszy ktorzy znaja wartosc waloru i inwestują conajmnoej 80% waloru na longa.
Popatrz na ostatni zjazd....nikt nie oddawal przy spadkach,przerzucanie z wora do wora,a co najlepsze duzo swiadomych inwestorow podebralo . Ja osobiscie 3k moze nie jest to jakas duza ilosc ale patrzac na ilosc zainteresowanych napewno na tym zrzucie nie zarobili... a co wiecej nawet nie bylo chetnych na oddawanie ponad 17zl...Tutaj info moze byc w kazdej chwili a nawet jak nie bedzie to wyniki za miesiac . Jedna z bardziej perspektywicznych spolek na bananie.
I.na koniec taka mala konkluzja.
Jak ktos nie wierzy w siłę forum bankiera to wystarczy przeanalizować posty znanych nam IP plus ten dobry Inwestor Niki....jak ktos uwaznie czytal i porównywał z kursem mógł naprawdę dobrze podebrać spoldzielni akcji. Mam dzieki temu +20% minimum.
I to by bylo na tyle. Mam nadzieje ze uwaznym pomoglem dorobić . Teraz czas na wypoczynek i realizacje zysków w 4q 2024r
Pozdrawiam Cierpliwych...