Dnia 2023-03-17 o godz. 16:44 ~Kazimierz napisał(a): > Mariny juz tu nie ma. Pisałem ze nagania na zlecenie swojego Pana który uplynnial towar
Kazimierz, z główką wszystko w porządku? Widzę, że nadal masz problemy natury psychicznej.
Nie piszę na forum, bo nie widzę sensu pluć się jadem z trolami, których jesteś reprezentantem, a ponadto z trolami, które zniknął jak spółka wróci do trendu wzrostowego, (co można było zaobserwować poprzednio przy wzrostach) co jest kwestią przyszłych sesji, które będą zbliżać spółkę do zakończenia kwartału, a w związku z tym informacji płynących ze spółki.
Pisałam, i powtórzę - to jest korekta, która zbiegła się wraz z zawirowaniami na świecie, dlatego jej poziom intensywności wydaje się duży. Spadliśmy raptem niecałe 10% i dziś ładnie kurs doszedł i zawrócił niemal na wsparciu z 22 grudnia.
Kazimierz czy jak cię zwą, a raczej jak sam się nazywasz, przyjmij do wiadomości - twoje obrażanie mnie personalne wcale nie wzrusza, bo robię swoje. Na dzień dzisiejszy akcje XTB radzę akumulować, bo pod koniec miesiąca skumulowane dobre i pozytywne informacje na które czekają akcjonariusze, którym ty nigdy nie byłeś, nie jesteś i nigdy nie będziesz.
Co do "mojego pana" przyjmij po raz n-ty do wiadomości, że w przeciwieństwie do ciebie nie mam żadnego "pana" i pracuję na własny rachunek.
Jak powyżej akcje mam, trzymam i trzymać będę, choćby dla dobrej corocznej dywidendy. Skup spowoduje, że akcji w obiegu będzie mniej, więc przyszłe dywidendy będą wyższe a kurs będzie rósł w miarę, jak spółka będzie się rozwijać, zwiększać zaangażowanie i przewagę wobec konkurencji na rynkach.