Nie dużo kilkanaście tys.
Kupione po 0.42 zł treningowo. Chciałem sprawdzić strategię zakupową. I cel od początku zakładał zarobek ponad 100%. Cel zrealizowany. Transakcja rozliczona... Jestem zadowolony i obserwuje dalej.
Wystarczy na kilka Garminów 7x. Takie spółki traktuje treningowo. Mam jeszcze 16 innych gdzie leży dużo większy pieniądz. Ci co się śmieją niech sami zamkną pozycję mając zysk ponad 100% to pogadamy...Siedzę już na giełdzie dość długo i wiem jak to działa i jak trudno zamknąć pozycje z solidnym zyskiem...
Ci co piszą przed często nigdy nie doświadczają tego co chcą doświadczyć. Dlatego pisze po bo jestem zadowolony. Życzę wszystkim samych sukcesów i umiejętności zamykania pozycji kiedy jest na to czas. Najlepszego:)
Trzymam kciuki abyś wytrzymał. I..sprzedał kiedy nadejdzie czas a nie kiedy wymarzysz kwotę...80% ludzi traci na giełdzie dlatego że nie potrafią: 1. trafić z momentem kupna i momentem sprzedaży. Niby banał a jednak nie...dlatego że nasza pazerność i pewność siebie podpowiada zupełnie coś innego.. Dlatego życzę wszystkim zysków 100% i więcej zysków.