• Syf Autor: ~Dxd [188.146.120.*]
    Ten syf moim zdaniem ogłosi upadłość. Jak będzie info o przesunięciu gry a będzie bo nie mowa w ogóle o marketingu to co nas czeka. Ewakuacja.. I nie mówicie mi trole wzrostowe że będzie dobrze albo że będziecie kupować po 1pln. Nawet strward ma pomysł, marketing a gunwo nic. Idzie dobry wodospad. A moglem z tego ścierwa uciekać po 4pln
  • Re: Syf Autor: ~Duality [109.232.242.*]
    Jak tu wchodziłem też był nijaki Urlich który pisał że będzie po 1 zł , od tamtej pory jest +40%.
    Więc to działa w dwie strony te naganianie.
    Ja myślę że szybciej zobaczymy 10 niż 1, a jak będzie to się okaże.
  • Re: Syf Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Też liczyłem, na to, że nastąpi wielka kumulacja - premiera Radiance i innych tytułów, porządny marketing zrobiony przez 505 no ale niestety. Mimo wszystko miej trochę godności i się nie ośmieszaj.
    Zakładam, że w czasie kiedy kupowałeś akcje gdyby ktoś Ci powiedział, że to ryzykowne to byś go wyśmiał. Widocznie sukces nie jest Ci pisany.
  • Re: Syf Autor: ~adameczek133 [89.64.49.*]
    Dobrze że Sobota i Niedziela przynajmniej dwa dni nie będzie spadków. Bo tu same leszczyki ciągle sprzedają i sprzedają .
    A spółka syf ale trudno poczekam na lepsze czasy...)
  • Re: Syf Autor: ~adameczek133 [89.64.49.*]
    A idioci dalej sprzedają ...(
  • Re: Syf Autor: ~Do_idioty [31.0.76.*]
    Więc czemu to robisz?
  • Re: Syf Autor: ~Sss [185.186.153.*]
    Pozbywają się syfu, widać uciekają z badziewa. Tracą nadzije
  • Re: Syf Autor: ~Slabo [89.64.44.*]
    Wypuszczają krótkie i słabe jakościowo trailery bid wars, niby mają podsycać zainteresowanie, a w karcie steam ciągle premiera nie ogłoszona, nie ma że wkrótce dostępne, nie ma prawdziwego marketingu, tylko takie ochłapy na odpie....
  • Re: Syf Autor: ~Dxd [185.186.153.*]
    Dokładnie. Rynek ich wycenia właściwie. Wkurzają mnie te darmozjady. Nieciekawie znowu z banki a huge games zwalnia 10 procent zespołu. A duality zaraz zwolni 100% to są takie sieroty od marketingu. Chyba fajny produkt a pewno nie fajni ludzie no ale nic bez dobrego teamu nie będzie dobrej firmy. Durnie
  • Re: Syf Autor: ~adameczek133 [46.134.160.*]
    Zaś jakiś dziad sprzedaje . Pewnie że stratą . Brak cierpliwości i sprzedają na dołku przed premierą Unholy powodzenia leszcze ...)
[x]
DUALITY -0,32% 1,58 2025-09-26 16:49:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.