Ten syf moim zdaniem ogłosi upadłość. Jak będzie info o przesunięciu gry a będzie bo nie mowa w ogóle o marketingu to co nas czeka. Ewakuacja.. I nie mówicie mi trole wzrostowe że będzie dobrze albo że będziecie kupować po 1pln. Nawet strward ma pomysł, marketing a gunwo nic. Idzie dobry wodospad. A moglem z tego ścierwa uciekać po 4pln
Jak tu wchodziłem też był nijaki Urlich który pisał że będzie po 1 zł , od tamtej pory jest +40%. Więc to działa w dwie strony te naganianie. Ja myślę że szybciej zobaczymy 10 niż 1, a jak będzie to się okaże.
Też liczyłem, na to, że nastąpi wielka kumulacja - premiera Radiance i innych tytułów, porządny marketing zrobiony przez 505 no ale niestety. Mimo wszystko miej trochę godności i się nie ośmieszaj. Zakładam, że w czasie kiedy kupowałeś akcje gdyby ktoś Ci powiedział, że to ryzykowne to byś go wyśmiał. Widocznie sukces nie jest Ci pisany.
Dobrze że Sobota i Niedziela przynajmniej dwa dni nie będzie spadków. Bo tu same leszczyki ciągle sprzedają i sprzedają . A spółka syf ale trudno poczekam na lepsze czasy...)
Wypuszczają krótkie i słabe jakościowo trailery bid wars, niby mają podsycać zainteresowanie, a w karcie steam ciągle premiera nie ogłoszona, nie ma że wkrótce dostępne, nie ma prawdziwego marketingu, tylko takie ochłapy na odpie....
Dokładnie. Rynek ich wycenia właściwie. Wkurzają mnie te darmozjady. Nieciekawie znowu z banki a huge games zwalnia 10 procent zespołu. A duality zaraz zwolni 100% to są takie sieroty od marketingu. Chyba fajny produkt a pewno nie fajni ludzie no ale nic bez dobrego teamu nie będzie dobrej firmy. Durnie