To nie forum zakupu monet w tavex ,no ale widać dla ciebie to zbyt duża wiedza :) naprawdę nie ogarniam ludzi którzy plują na spółkę którą chcą kupić. Jak nie pasuje kupuj co innego. Póki co wolny kraj.
To czy spółka jest źle zarządzana to się okaże po opublikowaniu raportu. Oczekuję w każdym razie bardzo dobrego wyniku za IVQ i cały 2022 rok.
To jednak na co czekam tak naprawdę to wtorkowy webinar. Oczekuję wyjaśnień ze strony Zarządu co do obecnej sytuacji w spółce, odpowiedzi na trudne pytania i zapowiedzi tego co nas czeka w najbliższym czasie. Tu gra idzie o odzyskanie zaufania wśród akcjonariuszy ! Jeśli Zarząd stanie na wysokości zadania i sprawi, że ulica ponownie mu zaufa to przed nami prawdziwa hossa !
Wciąż jest mega promka na akcje MNS ;) !!! Zobaczycie co się będzie działo po webinarze ;)
Pisałem o tym dawno temu. Te akcje powinny chodzić po 200 pln i nikogo to nie powinno dziwić. Otoczenie dla biznesu MNS rewelacyjne. Jeśli z akcentem na "jeśli" Zarząd spółki zechce tylko wprowadzić element przewidywalności w swoich działaniach / strategii, odzyska zaufanie akcjonariuszy to droga na północ będzie otwarta.
Pcham się w gips ? Koleś, co Ty wypisujesz ??? Ogarnij się chłopie, a najlepiej przestań się udzielać na tym forum !
Każdy ma swój rozum i każdy sam indywidualnie podejmuje swoje decyzje inwestycyjne ! To są moje poglądy i ocena sytuacji. Możesz się z nią zgodzić, albo nie, ale nie pisz mi takich dyrdymałów ! Wyniki w poniedziałek, webinar dzień później. Zobaczymy co pokażą liczby i z jakimi zapowiedziami przybędzie Zarząd.
Ktoś tu się przestraszył. Jesteś naganiacz level hard. To tak jak z alkoholikiem, nigdy się nie przyzna, że ma problem z alkoholem i ty się nie chcesz przyznasz, że teraz wywalasz akcje powyżej 90zł