• Nowa inwestycja Autor: ~ArTi [5.173.128.*]
    https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/ekipa-friz-karol-wisniewski-inwestuje-closer-music

Chyba dobry kierunek skoro influ teraz dużo nagrywa

Co o tym sądzicie
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~Inw [94.154.26.*]
    Szkoda że informacja rozeszła się bez echa,myslałem ,że ruszy kursem,a tu nawet obrót zamarł
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~ArTi [5.173.128.*]
    Coraz więcej dobrych informacji, ten kto teraz sprzedaje to ma braki w portfelu lub wie więcej niż my
    Powinno byc juz coraz trudniej kupić większej ilości poniżej 5zł
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~czeskipodarunek [83.22.85.*]
    Niby na czym ma polegać ta dobra wiadomość, że K.W. i J.C. wyłożyli 600 tys. na przyszły projekt i szukają chętnych którzy dołożą 5,5 mln. A jak nie będzie chętnych to po projekcie i nie ma co się dziwić, że nic się nie dzieje.
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~sejko [31.135.199.*]
    Spokojna twpja rozczochrana, jakby January nie widział w tym potencjału, grosza by nie wyłozył...
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~Ww [178.36.47.*]
    Tyż prawda, tylko, że … une mają akcje nie tylko serii F na które jest Lock up, ale spox EKIPA i tak bedzie po 25 pln w tym roku, lub za pare lat - moja opinia :)

moje zdanie jest takie, ze pozostałe z wolnego obrotu - free float, które nie były emisjami pod głównych, również zostały skupione przez silne ręce, zbliżone do głównych właścicieli

poza tym January w kilku ostatnich filmikach na YT na tematy jego inwestycji, które są przecież publiczne, wspominał i podkreślał, że widzi w Ekipa Holding potencjał inwestycyjny

ponadto trzeba pamiętać, że Ekipa Holding cały czas prowadzi skup akcji z obrotu sesyjnego. na ten skup spółka przeznaczyła na ponad 3 mln zł
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~ArTi [5.57.194.*]
    Nie caly czas prowadzi skup, skup zawieszony na 30 dni przed publikacja raportu, jeszcze pare dni i znów zaczną
    Dnia 2023-03-17 o godz. 19:36 ~ArTi napisał(a):
    > Nie caly czas prowadzi skup, skup zawieszony na 30 dni przed publikacja raportu, jeszcze pare dni i znów zaczną

chodziło mi, że cały czas prowadzą w domyśle, bo nie ogłosili zakończenia, a to, że musieli przerwę zrobić na czas "ochronny" publikacji raportu, to chyba logiczne
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~Gnom [31.179.123.*]
    Idź zbierać opakowania po lizakach i lodach.
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~sejko [5.173.31.*]
    brak opakowań, ponoć wszytkę wybierałeś i do dzisiaj liżesz

xddd
    Jeżeli Ekipa w to weszła, znaczy projekt ma potencjał, proste
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~czeskipodarunek [83.22.59.*]
    Dnia 2023-03-19 o godz. 08:18 ~Ww napisał(a):
    > Jeżeli Ekipa w to weszła, znaczy projekt ma potencjał, proste

Gdyby projekt miał potencjał to JC i KW włożyliby w ten interes 6 mln, a nie 600 tys. i nie musieliby szukać inwestorów, którzy sfinansują głównie wydatki na marketing, którego wykonawcą będzie Ekipa, czyli przytuli kasę nowych inwestorów, czyli zarobi. Proste?
    Popatrz na wielkość pakietu akcji JC w EKIPA, czy teraz jesteś pewny, że mu nie zależy na dobrych inwestycjach tej spółki
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~sejko [5.173.31.*]
    czeski nie czytałeś tego co wyżej napisałem?

to nie powód żeby głupio pisać

czeski nie bądź jak czeskifilm
  • Re: Nowa inwestycja Autor: ~czeskipodarunek [83.22.59.*]
    Pożartowałem sobie i zrobiłem trochę zamieszania co nie zmienia faktu, że Ekipa i JRH kupią ok. 10% akcji startup-u wycenianego na 50mln PLN (przy okazji pytanie na ile była wyceniona Ekipa rok temu) działającego na rynku z dużą konkurencją, a ostatni mającym problemy finansowe. Dlatego w chwili obecnej nie ma się czym podniecać.
[x]
EKIPA 1,08% 1,40 2025-12-04 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.