Po roku pier….o braciach, będących jedną częścią tego postsowieckiego konfliktu, zamiast o akcji przesiedleńczej na masową skalę, można z pewnością określić każdego , kto używa określenia ”kacapia” , (tak jak pewnie rok temu używał określenia „antyszczepionkowiec”) jako niepełnosprawnego intelektualnie the billa, który łyka żałosne kłamstwa ministerstwa prawdy….
Zapomniałeś napisać też o imporcie Koni rasowych z Rosji.Nie przyjemny temat co ?? Wygłodniałe oj.....Wygłodniałe. No cóż posiadacze sieczki w glowie mają czego się bać. Jak taki Koń poczuje sieczke oj...a jeszcze zobaczy wystającą słomę oj....Dlatego jak już kiedyś pisałeś nie dla ciebie Krupówki.
Tobie plują 44 osoby żebyś opuścił forum a ty z uporem maniaka że deszcz pada.Wiec nie odwracaj kota ogonem . Kulturalni mówią o opuszczeniu forum a kultura Iwanów by cię wy*********a i to jest to dlaczego tu siedzisz. Swoich się nie boisz.
Żałosny jesteś Ty wiedząc że 44 osoby były za tym abyś opuścił to forum .Bez honoru ale cóż żeby być opłacanym trolem trzeba się poświęcić. NIECH MI PLUJĄ W TWARZ a ja będę udawal że deszcz pada.To jest motto twego życia. I nie pisz o Honorze o demokracji zacznij od siebie a później wymagaj od innych .
A co tu się Forumowicz odjaniepawliło? Tu 54 osoby uważa podobnie jak ja, że jesteś pożałowania godną ruSSką pacynką… ha ha ha ha.
Ty, który tak lubisz odwoływać się do Vox populi, z pewnością docenisz ten fakt.
ps. Mogą ci pluć w oczy, I don”t care… ruSSkie pacynki na to zasługują. XD