• Odliczanie czas zacząć Autor: ~Coin [185.230.227.*]
    Coś się szykuje zawsze kurs zaczyna rosnąć przed czymś ciekawym wygląda że info tuż tuż tylko ciekawe do ilu wybije
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Kraft [31.0.32.*]
    Myślę, że niedługo zacznie się jazda na maxa.
    Trzeba się zastanowić nad papierem bo to może być okazja tego roku...
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~src [83.26.174.*]
    O holenderskie trole ?
    Napiszcie ile przez te 4 lata firma zarobiła? Ah no tak bilans jest na minusie.
    A ile akcji Kosiński i gnv wywaliło w rynek? Myślę że zysk trzeba liczyć w sześciu cyfrach.
    Ile komunikatów okazało się bajkami? No sporo :)
    Dlaczego emisje były bez pp? I to po taniości dla znajomych prezia? No właśnie :)
    Konwersja z gnv to jak opiszecie?
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Coin [185.230.227.*]
    A co to ma do rzeczy liczy się to że po info zawsze jest kilkadziesiąt procent do zebrania
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~uczen36 [185.186.38.*]
    Może agregaty w końcu ruszą. Choć nie wierzę że sprzeda choć jeden. Coś zaczyna się dziać
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Coin [185.230.227.*]
    A może biogazownie wreszcie ruszą jest dofinansowanie
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~szaman [5.173.31.*]
    Tu masz rację. biogazowanie w tym roku ruszają. nie wiem czy akurat z tej spółki. Dobrze by było.
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~dareczek [83.31.28.*]
    Szambo wybije ?
    Na pewno z tej. To nr 1 jeśli chodzi o OZE na NC xd
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Optimus [89.230.21.*]
    Kup tyle by mieć powyżej 5% i będziesz mieć realne i namacalne możliwości kierowania spółka i pilnowania Holendra. To takie proste. Aaa no tak, trzeba mieć za co kupić akcje za 19gr
    Buahahaha obrońca holendra xd
    Ja tu złotówki nie włożę w tego gniota. Kosiński się wysypał a teraz gnv
    Jakbym miał zrobić konkurs na bezczelne zachowanie władz spółki to tu jest top ever
    Bo na pierwszym miejscu mam w głowie infinity spółkę Tymochowicza która proponowała jakieś bajki i cuda na kiju a koleś po debiucie sprzedał akcje i powiedział papa xD
    Tu jest podobnie. Tylko prezes nie opuścił kury znoszącej złote jajka.
    Ile to już gnv zarobiło na sprzedaży akcji? Twój mega hajs kozaku też poszedł wprost na konto gnv? :) dawca
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Szaman [5.173.26.*]
    Dobre. też tak lubię sobie siedzieć na forum, ratować kasę ludzi. SRC - samarytanin. chyba że każda spółka ma swojego opiekuna na forum. Jak wspomniano wcześniej. kup akcje powyżej 5% i wówczas przypilnujesz by kasa nie szła na gnv. Pokażesz jak się zarządza firmą. nie chodzi mi o T2p by naganiać, czas pokaże czy zarobią coś czy może nie potrafią nic sprzedać. Tu chodzi o takich forumowiczów jak Ty. Co z tego masz? nie wrzucisz ani złotówki, a władasz znacznie więcej, bo swój czas ;P
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~src [83.26.172.*]
    A mogłeś dzbanie wziąć po 90gr jak zacząłem ostrzegac że tu tylko sypanie i byś wisiał do dziś.
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Szaman [5.173.170.*]
    I skąd ta agresja? Do dzbana mi daleko. Widać frustracje w Twoich wpisach, chcesz mnie przekonać ze to jest dziadostwo i robisz to zbyt nachalnie. Stad czuć swąd oszustwa w Twoim zainteresowaniu spółka. Po co wchodzić w biogazownie skoro od 6 lat wiszą pozwolenia na budowę. Dopiero teraz od 2022 r ruszyło spore zainteresowanie tematem u rolników posiadających krówki, świnki, oraz pola uprawne. Maja wszystko co potrzeba by produkować prąd i biogaz. A do tego ruszają dofinansowania. Nie było ich wcześniej od dłuższego czasu. Olali zupełnie te obiekty stawiając głównie na fotowoltaike i wiatraki. Stad widzisz, trzeba czasem wyczuć wcześniej rynek nim maszyna ruszy. Powodzenia przy trollowaniu
  • Re: Odliczanie czas zacząć Autor: ~Skaner [5.173.40.*]
    Brawo
[x]
COREY -1,20% 0,33 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.