• Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~Franio [87.206.192.*]
    https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,530452
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: przezniczak [109.173.144.*]
    "przy czym Rada Dyrektorów Emitenta może podjąć decyzję o dalszym przesunięciu terminu lub odwołaniu SBB w zależności od warunków rynkowych i sytuacji Emitenta"

Przesunięty... odwołany.. wyjaśni się za 2-3 miesiące xD

• Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~Hegemon [31.0.43.*]
    Hahaha, ale zrobili nas w huuudza
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~PIT [31.61.173.*]
    To fu.cktycznie zaczyna wyglądać na granie w huuu.a..
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~As [89.64.79.*]
    Razem ze skupem przesunięty jest raport roczny. Analizując powyższe, skup powinien być ogłoszony na początku kwietnia, bo od 30 kwietnia, znowu okres zamknięty. Gdyby nie chcieli ogłaszać skupu na początku kwietnia, nie byłoby żadnego sensu przesuwać raportu na marzec. Co o tym sądzicie?
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: przezniczak [109.173.144.*]
    Przepraszam, że zaśmiecam forum ale czytam o tym skupie i... tak naprawdę nie ma żadnej informacji. Nie ma konkretnych dat... nie ma konkretnej ceny... nie ma konkretnej formy. W sumie nie ma niczego poza rzuceniem przez spółkę 150mln $ i podaniu informacji, że pierwszy kwartał.

Teraz już jest informacja, że nie pierwszy kwartał a pierwsze półrocze i dopisek, że jak coś się zmieni to przesuną dalej albo nie będzie skupu.

Serio... obserwuje poczynania zarządu i to dla mnie jest piaskownica (eufemizm)

Ludzie tworzą miliardy teorii... pół giełdy się rozpisuje...kurs rośnie a nikt nic nie wie. Powiedzieć, że akcjonariat dostosowuje się do poziomu zarządu to nic nie powiedzieć.

30% w górę w miesiąc pod coś co nie wiadomo jak ma wyglądać i czy się w ogóle wydarzy... PL giełda w pigułce.

W międzyczasie zarząd realizuje opcje na 100-tki tysięcy akcji.

Nie chcę nikogo urazić ale tak to z boku wygląda to abstrakcyjnie xD

BTW

Jak zawsze życzę wszystkim samych sukcesów ale jak przeczytałem to ESPI to serio pomyślałem, że to nie zarząd tylko jakieś dzieci bawią się w giełdę xD
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~As [89.64.79.*]
    Podpisuję się pod Twoim postem, tak to niestety wygląda. Myślałem, że szybko zamkną temat, a tu niestety klops. Na szczęście wyniki bronią spółkę, a info o skupie tylko przyspieszyło trend wzrostowy. Chyba dam im jeszcze miesiąc czasu, na ogłoszenie skupu, jak nie będzie to wywalam
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~bartek [109.95.232.*]
    Wszystko fajnie ale trzeba zostać z akcjami w bardzo niepewnym czasie i może na początku kwietnia (optymistyczny termin) będzie już po krachu (albo w trakcie).
  • Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~oko [31.183.167.*]
    Poziom komunikacji Zarządu pokazuje gdzie mają drobnych akcjonariuszy.
    Jutro będzie zwałka, bo wszyscy się nastawiali na jakąś ekstra cenę skupu, a tu dupa.

• Re: Nowe ESPI - skup przesunięty :((( Autor: ~Marcin [193.28.84.*]
    Wynik będzie szybciej, także do wyników na pewno zwały nie będzie. Jak będzie to szybo zostanie zebrane z rynku pod skup.
[x]
HUUUGE 5,69% 22,30 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.