• Widać zmienili trochę taktykę Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Zaczęli dawać co chwile filmiki z gier na fb i twitter. Przy MMS21 tak nie robili. Może to nieźle zaprocentować w przyszłości gdy uzbiera się więcej obserwujących, dzięki takim filmikom.
  • Re: Widać zmienili trochę taktykę Autor: ~KF [31.183.183.*]
    Wiesz co, na początku wywoływało to u mnie spory optymizm, natomiast patrząc po ilości polubień/wyświetleń i zmiany followersów na steamdb Azteca i Rally, to niestety te filmiki mają znikomy (żeby nie mówić że żaden) wpływ na rozpowszechnienie tytułów. Myślę, że P2C nie ma na tyle rozgłosu w mediach społecznościowych żeby to miało jakieś większe przełożenie na popularność projektów :( Dlatego zostaje mi trzymać kciuki, że za marketing mógłby zabrać się Playway albo jakaś firma zewnętrzna, która po prostu wie jak to robić. Pozdrawiam
  • Re: Widać zmienili trochę taktykę Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Zgadam się że narazie to będzie miało znikomy wpływ. Bardziej chodziło mi o to, że po demach/prologach może pojawić się więcej osób obserwujących profil p2chill na twitter i fb, a regularne wstawianie filmików powinno trochę dodać zainteresowania. Od czegoś trzeba zacząć, i gromadzić jak najwięcej osób obserwujących profil :) Może to zaprocentowac w przyszłych projektach
[x]
P2CHILL -1,72% 2,28 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.