Zaczęli dawać co chwile filmiki z gier na fb i twitter. Przy MMS21 tak nie robili. Może to nieźle zaprocentować w przyszłości gdy uzbiera się więcej obserwujących, dzięki takim filmikom.
Wiesz co, na początku wywoływało to u mnie spory optymizm, natomiast patrząc po ilości polubień/wyświetleń i zmiany followersów na steamdb Azteca i Rally, to niestety te filmiki mają znikomy (żeby nie mówić że żaden) wpływ na rozpowszechnienie tytułów. Myślę, że P2C nie ma na tyle rozgłosu w mediach społecznościowych żeby to miało jakieś większe przełożenie na popularność projektów :( Dlatego zostaje mi trzymać kciuki, że za marketing mógłby zabrać się Playway albo jakaś firma zewnętrzna, która po prostu wie jak to robić. Pozdrawiam
Zgadam się że narazie to będzie miało znikomy wpływ. Bardziej chodziło mi o to, że po demach/prologach może pojawić się więcej osób obserwujących profil p2chill na twitter i fb, a regularne wstawianie filmików powinno trochę dodać zainteresowania. Od czegoś trzeba zacząć, i gromadzić jak najwięcej osób obserwujących profil :) Może to zaprocentowac w przyszłych projektach