• Legalność Autor: ~Ciekawy [5.173.21.*]
    Załóżmy ze to co się tutaj dzieje jest legalne i poprostu kurs się tak zachowuje bo taki jest tu akcjonariat. Jak znajduje się kogoś poza rynkiem kto kupuje 39 mln akcji po 5 i 4 gr ?
  • Re: Legalność Autor: ~Spisek [37.47.114.*]
    Poszło na słupy i będzie dystrybucja na podbiciu czego tu nie rozumiesz?
  • Re: Legalność Autor: ~Ciekawy [5.173.21.*]
    No właśnie tego ze jeszcze nie zrobili tego podbicia. Mam tego trochę ze średnia powyżej 3 gr bo kupowałem jak poszło info o pierwszej pakietowce za 5 gr. Od tamtej pory rzekomy inwestor stracił 50 procent a już kupił rzekomo następny tyle samo ale po 4 gr i tez już ma 28 procent straty także o co tu chodzi ? Nie przemawia do mnie ta teoria ze słupami. Naprawdę warto się tak narażać będąc prezesem spółki ? To co ona tak zarabia najniższa krajowa ? Jeszcze te projekty gamingowe. Jakby to wszytko było tak serio to po pierwszym infie o sprzedaży za 5 gr powinno śmigać między 7 a 8 gr. O co tu chodzi ?
  • Re: Legalność Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Tak jaj wszędzie , jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o .? .......... -:)
  • Re: Legalność Autor: ~Spisek [37.47.114.*]
    W takim razie nie wiem może zadzwon do Henia i się jego zapytaj numer na stronie masz
  • Re: Legalność Autor: ~Stanislaw [46.204.12.*]
    Przyjmują zlecenia na budowę domków indywidualnie bez problemu
  • Re: Legalność Autor: ~Ciekawy [5.173.21.*]
    Po za tym jaka tu może być podbitka z tych poziomów ? Max 0,035 gr albo 4 przy potężnie dobrym infie. I dla takiej ceny prezes ogarniał słupy żeby sprzedawać później akcje ? Słaba historia.
[x]
APIS 0,00% 0,02 2026-05-15 11:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.