proszę o Wasze opinie co tak naprawde się zmieniło że nagle taki ruch? to tylko a może aż zmiana personalna czy jednak kroi sie coś więcej....? może ktoś chce wejsć tylnymi drzwiami i jest czyszczenie bazy... wtopiłem tu sporo kasy bo naiwnie sądziłem że nazwisko Belka zobowiązuje ale jednak nie, ogólnie to już lage położyłem na tą spółkę i pogodziłem się ze sporą stratą ale teraz coś zaczyna się dziać, czy myślicie że tu coś da sie odrobić? tylko merytorycznie proszę
Spółka rozważa i jest otwarta na szereg możliwych opcji strategicznych, które mogą obejmować w szczególności zawarcie aliansu lub partnerstwa strategicznego, połączenie z innym podmiotem, w tym również pozyskanie nowych inwestorów czy sprzedaż posiadanych przez siebie aktywów, w tym m.in. udziałów posiadanych przez Spółkę w innych jednostkach. Zarząd Spółki informuje, iż żadna decyzja związana z wyborem jakiejkolwiek opcji strategicznej nie została podjęta. Ogłoszenie niniejszego przeglądu wynika w szczególności z bieżącej sytuacji finansowej Spółki, analizy trendów rynkowych oraz aktualnej sytuacji makroekonomicznej.
Jest nowy Prezes , który posiada doświedczenie w kwestiach rachunkowych i wydaje się , że to można połaczyć kropkami ....społka jest być moze na finalizacji pewnego połaczenia /nowego inwestora
Akcjonariusz - Fundusz Formonar się wysypał z akcji poniżej 0,5 zł ( tak można odczytać z komunikatu ) - ktoś te akcje musiał odebrać ...zakładam ,ze w wiekszosci silne ręce