• Posty na fb Autor: ~Newa [213.134.187.*]
    Ostatnio wrzucane są na siłę jakieś posty na fb spółki. Teraz informacja o pracy zdalnej i żeby sprawdzić oferty pracy w spółce a tam... brak ofert :)
  • Re: Posty na fb Autor: ~Pinokio [31.61.243.*]
    Cały ten ich marketing który powołali to powołali i w którym niby się specjalizują to l jedną wielką amatorką trąci...
  • Re: Posty na fb Autor: ~Prawda [188.146.196.*]
    Spokojnie, zaraz sprawny marketing zareaguje i nawrzucają fikcyjnych ofert pracy.
    Zapamiętajcie moje słowa.
  • Re: Posty na fb Autor: ~Prawda [188.147.104.*]
    Uderz w stół…. i voila mamy oferty pracy :)
    Czyli w spółce czytają chociaż forum bankiera i dbają o inwestorów spełniając ich potrzeby.

A tak na serio to miejmy nadzieje ze to prawdziwe oferty i spółka nie zacznie robić jakichś głupich i pozornych ruchów na fb tylko skupi się na tym w czym jest najlepsza i co przyniesie jej i nam zyski
  • Re: Posty na fb Autor: ~Jarek [5.173.168.*]
    Cała ta strona wygląda mało profesjonalnie jak na spółke technologiczną...szewc w dziurawych butach chodzi
  • Re: Posty na fb Autor: ~Szymon [95.160.159.*]
    No chodzi. Wystarczy spojrzeć jakie oni zasięgi mają w SM czy to na In czy FB. Posty lajkuje 2 do 8 osób, nawet ich pracownikom się pewnie nie chcę tego robić bo większość tych wypocin jest na poziomie pierwszoklasisty. I jeszcze te newsy takie odkrywcze w stylu, "wymyslislimy właśnie koło, dajcie znać w komentarzach czy się przyjmie".
  • Re: Posty na fb Autor: ~Wojtek [165.225.207.*]
    Widać że wielu kółkowiczów się pojawiło ze swoimi śmiesznymi wpisami;)
  • Re: Posty na fb Autor: ~Prawda [188.147.104.*]
    Ale jest i kilka znajomych nickow Wojtku :)
    Kolkowicze raczej by się zajęli komentowaniem raportu albo doniesień o CYRIMIE a tu się zrobiła luźna dyskusja o słabym poziomie marketingu.
    Nikt nie wymaga od firmy z IT żeby miała zasięgi na SM, lajki, followersow czy inne tego typu historie ale posty w stylu „u nas wiosna. Dajcie znać w komentarzach czy u was tez” nie wzmacniają pozycji poważnej spółki z branży.
    Lepiej jakby nic nie pisali na socialach… albo zajęli się tym na poważnie i wzięli do tego ludzi którzy się na tym znają za kilka pln
  • Re: Posty na fb Autor: ~Gyrv [46.134.92.*]
    Dlatego powtarzam to ze firma w chmurze xdd
  • Re: Posty na fb Autor: ~Vdk [31.182.242.*]
    kolejny wpis na fb, tym razem o AI w medycynie
  • Re: Posty na fb Autor: ~Pinokio [31.61.253.*]
    AI to w pierwszej kolejności powinna PR-owców, Spin Doktorów i marketingowców zastąpić. W Excelu to tylko rekord w rubryce koszty, raczej żadnych realnych korzyści z tej działalności.
  • Re: Posty na fb Autor: ~Pinokio [95.160.159.*]
    Pełna zgoda, zamiast skupić się na jakiś Landing Pages, udziałem w przetargach czy poleceniach to tylko mega słabym marketingiem pudrują rzeczywistość. Nie samym marketingiem człowiek żyje. Ich posty na In poza prezesem lajkują tylko ludzie z agencji czy też spółki córki czyli Concept Masters która za ten marketing chyba odpowiada. Mili państwo, come on, nie idźcie tą drogą. Ja wierzę w Cyrmie bo bez tego kurs w najlepszym przypadku utrzyma się w okolicy ósemki jak nie zleci niżej a jak kolejny raport nie potwierdzi wyników z poprzedniego to zacznie się paniczną wyprzedaż, z zarządem na czele.
    Obym się mylił.
  • Re: Posty na fb Autor: ~Prawdziwy_Pinokio [31.61.253.*]
    Kolego mądrze piszesz ale nie podszywaj się nickiem pode mnie.
  • Re: Posty na fb Autor: inhwestor [94.254.228.*]
    Mi się wydaje podejrzany ten wysyp postów na fb. Z jednej strony te posty, a z drugiej strony zaczęły się pojawiać jakieś opinie na gowork, ze komuś nie zapłacili faktur (domyślam się, ze pracownikowi jakiemuś, tak wynika z opinii). Ciekawe na jaka skale to
  • Re: Posty na fb Autor: ~Księgowy [188.146.135.*]
    To dobrze, że ci się tylko wydaje.
    Bo mnie się tak nie wydaje. A jak nawet Spółka nie zapłaciła za jakąś fakturę, to zapewne miała powód do takiego zaniechania.
    Np.płaci się za realizację umowy, a nie za udawanie jej realizacji. I można by było tak jeszcze długo wymieniać kiedy można nie zapłacić.
    Skąd taka emocjonalna reakcja? Powodów może być tysiace, to nie ulega watpliwosci, ale nagła zmiana zachowania spolki, widoczna dla osób, które spółkę obserwują + informacje które się pojawiaja, dają do myślenia
  • Re: Posty na fb Autor: ~Realnie [37.225.41.*]
    Jaka "zmiana zachowania Spółki widoczna dla osób"?

Co ty bredzisz?

Co daje do myślenia?

Wolisz znaki dymne na niebie żebyś o bredniach nie myślał?

Co za "inwestorzy".
    Dziwne twoje odpowiedzi :) to ze ty czegoś nie dostrzegasz, to nie znaczy, ze nie dostrzeże tego inna osoba
  • Re: Posty na fb Autor: ~Giycbj [46.134.111.*]
    Mielenie kawy nic innego =] poki nie ma konkretow firma w chmurze ,
    Dokładnie, tutaj ktoś pisze ze może to pracownik udawał, ze pracuje, a może właśnie spółka jest niewypłacalna? Z reszta możemy tak gdybać. Ale tak - firma w chmurze
  • Re: Posty na fb Autor: aczuk [178.212.44.*]
    Idźcie na szczaw męty.
  • Re: Posty na fb Autor: inhwestor [5.173.148.*]
    Kulturalniej się nie da? Ogólnie rynek it to rynek …. Dość dochodowy… jeśli sie widzi jakiekolwiek informacje, ze spółka przestaje płacić pracownikom to .. No coś jest nie tak. Śmieszy mnie takie polskie podejscie, ja prześwietlam spółki polskie i niepolskie, gdyby przy okazji jakiejś większej zagranicznej spółki pojawiło się takie informacje, to byłaby skończona
    Czemu ucina komentarze na tym bankierzy? Wtf!
    V
    Chciałem tylko dodać, ze gdyby w przypadku innej większej spółki wypłynęło takie info, to byłaby skończona
  • Re: Posty na fb Autor: ~Realnie [37.225.39.*]
     Re: Posty na fb Autor: inhwestor [94.254.228.*] 2023-03-22 23:28
    Dziwne twoje odpowiedzi :) to ze ty czegoś nie dostrzegasz, to nie znaczy, ze nie dostrzeże tego inna osoba

a co ty dostrzegasz???
    Ja dostrzegam twoje pomawianie Sedivio i działaie na Jej jak i moją niekorzyść.
    Tu nie ma żadnych pomówień
    Btw nie wiem co starasz się wymusić? Ze przestane czytać opinie w necie o spółkach i nie będę mieć swojego zdania
    Ps: ja kończę dyskusje
[x]
SEDIVIO -0,23% 8,50 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.