Porusza się trendem spadkowym od 12 gr jak po sznurku.
Nikt go nie wybije górą bo czym ?
Kasy już nie ma bo zamiast gotówki są akcje aquatechu który zawiesili....
Nawet jeśli z 3 mln nic nie zwojują. Za to mogą 3 domy postawić i zarobic 10-20% maks po roku czasu minimum.
Doliczyć koszty operacyjne, podatki to taka stratę wygenerują że w pięty wejdzie.
Jeśli chodzi o ładowarki to nie będę komentował...
Nawet ja mogę zostać pośrednikiem i bym zarobił tyle co oni na tym czyli go....no
Kolejny Wernyhora zasr...ny się objawił, wieszcz z koziej wólki. Co wiesz o powodach, dla których zarząd sprzedał spółkę zależną? Co możesz powiedzieć o planach zarządu?
Za te 3 mln + kredyt bankowy + dofinansowanie można zbudować kilkadziesiąt punktów ładowania przy supermarketach o czym była mowa od 2 lat tylko kasy nie było na wkład własny. Zamiast wieszczyć lepiej poczekajmy na oficjalny komunikat zarządu, co jest ich obowiązkiem. Nie siej zamętu bo i tak poniżej 10 gr nie kupisz
Co ty chłopcze za bajki tu piszesz najpierw się doucz potem się wypowiadaj trend spadkowy od 12 gr (¿) Jak już to korekta w trendzie wzrostowym a obecnie akumulacja przed wybiciem i zdecyduj się na jeden nick a nie straszysz podróżnymi nicami...!
Po co to gdybanie. Co zarząd zrobi z 3 mln i kiedy dadzą info, tego nie wiemy. Możemy się domyślać. Ja uważam, że jutro przy okazji publikacji raportu rocznego i że info dotyczyć będzie planów inwestycji w stacje doładowania samochodów elektrycznych. Jeśli to się sprawdzi to będzie bardzo duży wzrost akcji w najbliższym czasie, jeśli nic nie ogłoszą będziemy czekać dalej. Ja się na peron nie wybieram. Kupiłem bilet po 7 gr i dalej jadę tym składem.
GPW: w sprawie zawieszenia na rynku NewConnect obrotu akcjami spólki AQT WATER
Uchwala Nr 217/2023 Zarzadu Gieldy Papierów
Wartosciowych w Warszawie S.A.z dnia 15 marca
2023 r. w sprawie zawieszenia na rynku NewConnect obrotu akcjami spólki AQT WATER S.A.
§ 1
1. Zarzad Gieldy dzialajac na podstawie § 11 ust. 1 pkt
1) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, po rozpatrzeniu wniosku spótki AQT WATER S.. o zawieszenie obrotu akcjami tej spólki, oznaczonymi kodem „PLAQTCH00013", postanawia zawiesic obrót tymi akcjami w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect - od dnia 16 marca 2023 r.
2. W okresie zawieszenia obrotu, o którym mowa w ust. 1, zlecenia maklerskie na akcje spótki AQT WATER S.A moga byc przymowane, modyfikowane i anulowane.
§ 2
Uchwata wchodzi w zycie z dniem podjecia.
Dnia 2023-03-16 o godz. 14:07 ~czytniki napisał(a): > Wreszcie ktoś to widzi. > > > > Nie mam akcji po sprzedałem jak zobaczyłem że sypią. > > > > Miałem odbierać poniżej 9 gr ale sprawa co najmniej śmierdzi. > > > > Jak to że nie ma gotówki tylko są akcje aquatechu... > > > > Po co im te akcje? > > > > Spółka potrzebuje gotówki na gwałt a ci pozbywają się jedynej cennej rzeczy w spółce. > > > > Ale jutro wzrosty może 5-6 % bo na spadkach też zarabia im automat > > > > Co po spadkach dzisiejszych daje ciągle dół. > > > > Spółka nie ma i nie stworzyła trendu wzrostowego. > > > > Wygląda to na chwilowy wystrzał pod sprzedaż akcji. > > > > 3 próby przebicia i zjazd w stronę bazy. > > > > Trzymajcie akcje mnie to nie boli. > > Będzie wystrzał to wam pogratuluje stalowych nerwów. > > > > Dla mnie ryzyko zbyt duże.