bez sensu żebyś teraz sprzedawał. A czekaj nie na cuda tylko na jakąś wygraną w konkursie jakimś tam przez SAULE czy może głośną nominacji w czymś o czym nigdy się nie słyszało ale będzie z pompą.. Ale to dopiero jak będą mogli żenić te swoje 80 milionów akcji. Wtedy zainwestują i zrobią hałas wokół siebie. Efekt powinien być tyle samo mocny co krótkotrwały. Wtedy też, albo PO WTEDY zobaczysz co to jest plucie na spółkę na forum
Trochę od czapy........... Tomasz Miara z PROGRAMU 3 PR. zadał przed chwilą retoryczne pytanie jakiemuś profesorowi "od bocianów" ........kiedy będzie można zadzwonić do boćka z zapytaniem ,kiedy przyleci do Polski. No to trzeba zapytać Olgi ,kiedy te fabryki "przylecą do Polandii?
nie chce byc sceptykiem, ale po obrotach i szumie medialnym patrzac, to wydaje sie ze ubieranie juz bylo...
teraz czekam na wyrok o wycofaniu z gpw, albo i nie... nie wiem... ale ta sprawa nie jest rozwiazana, a bez saule to jest blumerang bez kapitalow. tyle.
Ja naprawdę nie pojmuję tej narracji o przełomowej technologii. Tu nie ma nic przełomowego. Chińczycy w ciągu ostatnich 10 lat poprawili wydajność panela ok 30-40% co sprawiło że "teoretycznie" przy rozliczeniu 80% "oddanej" energii wróci do nas można było sprawę potraktować jako inwestycję. Ot i cały sukces. Przełomową technologią było by wyprodukowanie magazynu energii elektrycznej o parametrach pozwalających potraktować taki magazyn jako inwestycję. Tutaj mamy zwykłe opowiastki z mchu i paproci o masztach jachtów itp. xd
Gadanie o przełomowej technologii było potrzebne, aby z części "deptującej w miejscu" Saule S.A. żyjącej do tej pory z dotacji stworzyć spółkę wydmuszkę Saule Technologies S.A. ze śmieciowymi akcjami do upchnięci "ulicy" za pomocą NC. Był to wspólny projekt J.C., D.W. i założycieli Saule S.A. Numer nie wyszedł, bo okazało się, że król, a właściwie królowa jest naga, a JC. i D.W. po swoich fikołkach stracili zaufanie inwestorów. Następny ruch to upłynnianie akcji serii E i będzie ciekawie.
Poniżej artykułu opisujące deptanie w miejscu przez Saule
ooo jest i czeski, dc, i zdzichu trzech nieustraszonych (albo w jednej osobie), którzy jako eksperci od technogii fotowoltaicznych i inwestowania codziennie bezinteresownie poświęcają swój czas i energię, żeby nas przestrzec przed inwestowaniem w saule :)
Sluchajcie, skoro tu jestesci na forum to pewnie tak jak ja macie papier, ale spokojnie brakuje doslownie tydzien lub dwa lub nawet nie i lecimy do gory tylko nie odsprzedajcie tego co macie to wszystkich szortujacych scinie i szybciutko polecimy rakieta, a perowskity to przyszlosc czy to sie komus podoba czy nie a Saule ma w sobie to cos co przyciagnie kapital i bedzie dobrze
Szortujacych? Przeciez to jest na new connect tylko, nie da sie tego szortowac, cala twoja wypowiedz to glupota, moze to boty pisza.?. Nie zdziwilbym sie
Zyczeniowe olecimy w kosmos musi byc, pozniej ze perowskuyy to przyszlosc, choc nie da sie kupic w sklepie, saule ma to cos... hmmm no jak kazda spolka ma cos.... a spadaja
nie Mijhyt, nie jestem robotem tylko bacznym obserwatorem rynku zreszta podpisalem sie z imienia wiec nie zalezy mi na manipulacji. Faktycznie sprawdzielem ze na rynku New Connect nie mozna obstawiac pozycji krotkich ale wykres Saule tak wyglada jak by bylo monzna i sie tym zasugerowalem dla mnie znaczy to nie mniej nie wiecej ze rzadza tu silne emocji i komus zalezy aby nimi sterowac i zbijac wartosc kursu. Z mojej strony zadna porada inwestycyjna kazdy niech mo swoj oglad na sprawe ale miejmy na uwadze ze gielda wycenia przyszloc a ta to nastroje ludzi i mozna nimi manipulowac zreszta to widac po dosc duzym nasileniu negatywnych informacji na forum, tak czy inaczej rynek roztrzygnie jak zawsze. pozdrawiam
Mam też nadzieję, że po raz trzeci nie będzie aneksu do porozumienia między Saule a Januarym i w końcu zamkną ten temat. Do dzisiaj mija termin porozumienia.
"ale spokojnie brakuje doslownie tydzien lub dwa lub nawet nie i lecimy do gory tylko nie odsprzedajcie tego co macie "
nie zalezy ci na manipulacji? to jest prawie jak rekomendacja.... oczywiscie ze bedzie dobrze...
piszesz zeby nie sprzedawali, bo idzie duzy spadek? ale bedzie dobrze? od 14 zl jest dobrze, i bedzie jeszcze lepiej, szkoda pisania z wami ale takie teksty trzeba poprostu tepic bo sa stronnicze i wprowadzaja noesqiadomych laikow w blad