• Przyszłość??? Autor: ~As [37.225.26.*]
    Straciłem już nadzieję na rozwój Saule.
    Jeśli ta technologia jest tak przełomowa to inwestorzy powinni się "bić" o możliwość finansowania
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~AMA [79.184.67.*]
    Ja dalej liczę, że zdarzy się cud, ale też już powoli tracę nadzieję. Akcji jednak nie sprzedaję.
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~dc [83.29.75.*]
    bez sensu żebyś teraz sprzedawał. A czekaj nie na cuda tylko na jakąś wygraną w konkursie jakimś tam przez SAULE czy może głośną nominacji w czymś o czym nigdy się nie słyszało ale będzie z pompą.. Ale to dopiero jak będą mogli żenić te swoje 80 milionów akcji. Wtedy zainwestują i zrobią hałas wokół siebie. Efekt powinien być tyle samo mocny co krótkotrwały. Wtedy też, albo PO WTEDY zobaczysz co to jest plucie na spółkę na forum
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Trochę od czapy...........
    Tomasz Miara z PROGRAMU 3 PR. zadał przed chwilą retoryczne pytanie jakiemuś profesorowi "od bocianów"
    ........kiedy będzie można zadzwonić do boćka z zapytaniem ,kiedy przyleci do Polski.
    No to trzeba zapytać Olgi ,kiedy te fabryki "przylecą do Polandii?
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~mapal [149.34.244.*]
    nie chce byc sceptykiem, ale po obrotach i szumie medialnym patrzac, to wydaje sie ze ubieranie juz bylo...

teraz czekam na wyrok o wycofaniu z gpw, albo i nie... nie wiem... ale ta sprawa nie jest rozwiazana, a bez saule to jest blumerang bez kapitalow. tyle.
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~Zdzichu [194.28.35.*]
    Ja naprawdę nie pojmuję tej narracji o przełomowej technologii. Tu nie ma nic przełomowego. Chińczycy w ciągu ostatnich 10 lat poprawili wydajność panela ok 30-40% co sprawiło że "teoretycznie" przy rozliczeniu 80% "oddanej" energii wróci do nas można było sprawę potraktować jako inwestycję. Ot i cały sukces. Przełomową technologią było by wyprodukowanie magazynu energii elektrycznej o parametrach pozwalających potraktować taki magazyn jako inwestycję. Tutaj mamy zwykłe opowiastki z mchu i paproci o masztach jachtów itp. xd
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~czeskipodarunek [83.22.85.*]
    Gadanie o przełomowej technologii było potrzebne, aby z części "deptującej w miejscu" Saule S.A. żyjącej do tej pory z dotacji stworzyć spółkę wydmuszkę Saule Technologies S.A. ze śmieciowymi akcjami do upchnięci "ulicy" za pomocą NC. Był to wspólny projekt J.C., D.W. i założycieli Saule S.A. Numer nie wyszedł, bo okazało się, że król, a właściwie królowa jest naga, a JC. i D.W. po swoich fikołkach stracili zaufanie inwestorów. Następny ruch to upłynnianie akcji serii E i będzie ciekawie.

Poniżej artykułu opisujące deptanie w miejscu przez Saule

https://www.tablety.pl/technologie-2/2016-03-15/olga-malinkiewicz-opracowala-ladowarke-na-bazie-perowskitow/

https://forsal.pl/biznes/energetyka/artykuly/8421509,perowskity-panele-sloneczne.html

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/nauka/2195038,1,swiat-perowskitow.read
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~hehe [31.0.39.*]
    ooo jest i czeski, dc, i zdzichu trzech nieustraszonych (albo w jednej osobie), którzy jako eksperci od technogii fotowoltaicznych i inwestowania codziennie bezinteresownie poświęcają swój czas i energię, żeby nas przestrzec przed inwestowaniem w saule :)
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~Lukasz [80.102.142.*]
    Sluchajcie, skoro tu jestesci na forum to pewnie tak jak ja macie papier, ale spokojnie brakuje doslownie tydzien lub dwa lub nawet nie i lecimy do gory tylko nie odsprzedajcie tego co macie to wszystkich szortujacych scinie i szybciutko polecimy rakieta, a perowskity to przyszlosc czy to sie komus podoba czy nie a Saule ma w sobie to cos co przyciagnie kapital i bedzie dobrze
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~hmm [81.95.192.*]
    Pod co miałby być ten wystrzał?

• Re: Przyszłość??? Autor: ~Mijhyt [185.124.29.*]
    Szortujacych? Przeciez to jest na new connect tylko, nie da sie tego szortowac, cala twoja wypowiedz to glupota, moze to boty pisza.?. Nie zdziwilbym sie

Zyczeniowe olecimy w kosmos musi byc, pozniej ze perowskuyy to przyszlosc, choc nie da sie kupic w sklepie, saule ma to cos... hmmm no jak kazda spolka ma cos.... a spadaja
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~Lukasz [85.62.123.*]
    nie Mijhyt, nie jestem robotem tylko bacznym obserwatorem rynku zreszta podpisalem sie z imienia wiec nie zalezy mi na manipulacji. Faktycznie sprawdzielem ze na rynku New Connect nie mozna obstawiac pozycji krotkich ale wykres Saule tak wyglada jak by bylo monzna i sie tym zasugerowalem dla mnie znaczy to nie mniej nie wiecej ze rzadza tu silne emocji i komus zalezy aby nimi sterowac i zbijac wartosc kursu. Z mojej strony zadna porada inwestycyjna kazdy niech mo swoj oglad na sprawe ale miejmy na uwadze ze gielda wycenia przyszloc a ta to nastroje ludzi i mozna nimi manipulowac zreszta to widac po dosc duzym nasileniu negatywnych informacji na forum, tak czy inaczej rynek roztrzygnie jak zawsze. pozdrawiam
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~AMA [79.184.67.*]
    Łukasz - obyś miał rację.

Mam też nadzieję, że po raz trzeci nie będzie aneksu do porozumienia między Saule a Januarym i w końcu zamkną ten temat.
    Do dzisiaj mija termin porozumienia.

• Re: Przyszłość??? Autor: ~miszuszowaszu [5.254.48.*]
    piszac cos takiego cytuje

"ale spokojnie brakuje doslownie tydzien lub dwa lub nawet nie i lecimy do gory tylko nie odsprzedajcie tego co macie "

nie zalezy ci na manipulacji? to jest prawie jak rekomendacja.... oczywiscie ze bedzie dobrze...

piszesz zeby nie sprzedawali, bo idzie duzy spadek? ale bedzie dobrze? od 14 zl jest dobrze, i bedzie jeszcze lepiej, szkoda pisania z wami ale takie teksty trzeba poprostu tepic bo sa stronnicze i wprowadzaja noesqiadomych laikow w blad
  • Re: Przyszłość??? Autor: ~hmm [81.95.192.*]
    Dzisiaj jest ostatni termin aneksu 2. We wtorek roczne wyniki.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.