224 984 000 akcji ogółem
FF = 5,69
12 801 589 akcji w FF
150 000 000 do wydania na skup własny
pozostało 100 000 000 na zakup
cena powinna dojsc maksymalnie do 9 zł jak bedzie dobry wiatr buhahah a to daje ok 20% wzrostu do 26.06.2009, a wg mnie cena dojdzie do ok 6zł i tak zostanie buhahahah czyli bedziesz na minusie buhahahah
Nastepny nieudany inwestor (czytaj nieudacznik-idiota) ktoremu wydawalo sie ze wzkoczy na dolku i sprzeda na gorce.
Niestety nie udalo sie i wielki ch... z tylu zagladnal czyli wystraszyl sie i sprzedal ze strata.
Przeczytajcie wczesniejsze watki
buhahahah mówcie sobie co chcecie , kupiłem i sprzedałem zyskałem tylko 3% - szkoda bo mało na OIL miałem duuuuzo wiecej i o to chodzi na giełdzie aby zarabiac buhahah , ale spoko jak wyczuje moment na ALC to tez tu wskocze dlatego patrze co tu sie dzieje
buhahahah i znów bedziecie sie modlić o wzrost wg symulacji arturixx a tu bedzie znów spadek do 7,50 i znów czekanie buhahah a karku sukcesywnie skupuje buhahahah oddacie mu po 6-7 zł te wasze akcje buhhahaah
rosnie cena dolara i Euro wiec eksport mocno oplacaly-poza tym produkcja specjalistycznej stali przy wylaczeniu zlych hut w Niemczech daje kolejna przewaga Alchemii!!!
Alchemia to spółka spekulacyjna i tu rządza inne prawa niż cena dolara, euro czy stali, a Karku i tak nie wypłaci dywidendy wiec po co tak dziwnie naganiacie, akcje beda skupione i to tanio przez Karka