• Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Jan [195.54.188.*]
    Ja tak to rozumiem.
    Zarząd spółki dowiedział się o pewnej informacji, informacji, która wpłynie na stan majątkowy spółki (nie wiemy czy negatywnie czy pozytywnie)
    Dalej tłumaczą dlaczego chcą zawiesić obrót.
    Dlatego aby chronić interes akcjonariuszy, jeżeli ta informacja by się ujawniła.
    Czyli rozumiem, że jeśli ta informacja się ujawni (nie wiemy czy prawdziwa), to akcjonariusze spółki stracą pieniądze. Stąd chęć zablokowania, żeby nie mogli w panice sprzedawali za grosze.

Wg mnie zarząd dowiedział się o jakiejś złej informacji. Chcą zablokować handel. Ado momentu wyjaśnienia czy to prawda lub wiedzą, że ta informacja jest prawdziwa ale chcą, że tak powiem "posprzątać", żeby moment paniki i pojawiła się jakaś nadzieja na przyszłość. Jednym słowem, chcą na chwilkę wyłączyć notowania, żeby akcjonariusze nie zrobili sobie "kuku".

• Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [91.192.199.*]
    Gdyby miało być cokolwiek pozytywnego to by nie dawali takiego komunikatu. Ewidentnie coś się szykuje grubego...
    I teraz można powiedzieć tak jak Ty że nie chcą żebyśmy sobie zrobili kuku ale z drugiej strony jeśli zawieszą obrót to ciekawe na jak długo ? Mało czekacie na akcje z emisji ? To poczekacie jeszcze dłużej... ale już ze wszystkimi akcjami.
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Hunterman [5.184.120.*]
    Od kiedy aqt dba o akcjonariuszy mniejszościowych.. dorośnijcie..
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Hunterman [5.184.120.*]
    Dawać komunikat i niech to rynek zweryfikuje.. chyba że ktoś chce was no wiadomo co z akcji..
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Pinokio [188.146.114.*]
    no i mamy wolny rynek:-) cyrk na kółkach. A KNF się cieszy razemz GPW. Powinni zostawić na gieldzie tylko sasinowe spółki
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~sejko [31.135.199.*]
    Wy macie syndrom stockholmski? Tam gdzie fawluk tam zgliszcza po nim...
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~ktostatni [80.55.44.*]
    Carom sprzedał akcje

wyprowadził nieruchomość devoranu za akcje aqt

A co niby mogą weryfikować ?

Szejk do nich majla napisał, że chce dać 10 wielbłądów za akcje ?

Czy nie wiedzą czy startowali w jakimś przetargu...

Sprawa co najmniej śmierdzi
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Bbb [5.184.232.*]
    Profil aqt na Facebooku który prowadził Babina 2 dni temu się uaktywnił i dzisiaj wrzucił info o zawieszeniu akcji, wiec wyglada na to ze wraca wujo z Dubaju
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Postrzal [85.219.170.*]
    Wyszczał i rakieta
  • Re: Jak ja rozumiem ten komunikat Autor: ~Pinokio [188.146.114.*]
    powrot w wielkim stylu? niech ich w końcu pozamykają tych nieudaczników prezesów
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.