• Po 2,50 to się opłaca? Autor: ~Michał [79.187.119.*]
    Brać tego DIVICOMa czy nie? Cena wydaje się artakcyjna.
  • Re: Po 2,50 to się opłaca? Autor: ~xxx [89.79.222.*]
    juz go nie ma

Tymbardziej ze te 2,5 to byl kurs do zbicia kursu, ktos mial chyba ze 1000 akcji wystawione z limitem aktywacji, byly 3-4 proby rozbicia tego (w tym tez i ja 2 razy skupilem) ale ostatecznie sie udalo wyjsc wyzej.

W nastepnych dniach rowniez beda kursy wystawiane z limitami aktywacji tak zeby jezeli ktos skupil to od razu zeby wystawiony byl nowy pakiet tak aby zbijac kurs.

Od wielu dni ta taktyka dawala jakas skutecznosc bo kurs spadl i to mocno, niestety ruch na Divicomie zamarl a wiec nie ma co sie "przemielic" co daje wieksze mozliwosci podwyzszenia kursu.
  • Re: Po 2,50 to się opłaca? Autor: ~Michał [87.206.75.*]
    Nie mogłem się doczekać odpowiedzi i kupiłem kilka tych akcji po 2,50. Kiedyś już na DIVICOMie zarobiłem to może i teraz się uda. Tak sobie policzyłem i do 4 zł jest chyba tylko 4 tyś akcji. Czyli wystarczy kilkanaście tyś PLN aby podbić kur o ponad 30%.
  • Re: Po 2,50 to się opłaca? Autor: ~xxx [153.19.129.*]
    Tak sobie policzyłem i do 4 zł jest chyba tylko 4 tyś akcji. Czyli wystarczy kilkanaście tyś PLN aby podbić kur o ponad 30%.

Dokladnie oczywiscie mozna zalozyc iz czesc sie wycofa widzac kurs ktory idzie w gore a pewnie jeszcze czesc akcji ma jakis limit aktywacji takze przy wiekszym skupie wyskocza po jakiejs niskiej cenie

Obroty mamy jakies na maks kilka tys akcji co jest smiesznym obrotem na poziomie 20-30 tys zl kiedys codziennie bylo obracane za 200-300 tys zl

[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.