Oceniając to z perspektywy czasu to kto wie czy nie zrobili interesu życia korzystając z przepisów covidowych ! Bilans wyczyszczony układ przez sąd klepnięty . Co ich kosztuje gotówkowo nowa emisja ? Ho ho . A najlepsze ze swoje należności dali do sądu odsetki lecą i jeszcze lampy do ziół i linia do puszek w 2024 akurat może jak na świecie zawierucha opadnie i wszyscy będą kręcić chcieli nowe biznesy . No aż się wierzyć nie chce w to wszystko …ale pożyjemy zobaczymy nagroda może być ponadprzeciętna .
Dnia 2023-03-15 o godz. 15:12 ~Janek napisał(a): > Ja tujestem od paru lat i akcje już skreśliłem . Tylko hobbystycznie
Ja mam podobnie. Od ok. 2,5 roku mam te akcje. Trochę ostatnio uśredniłem i mam trochę ponad 9 zł/akcję. Przy czym prawie o tych akcjach nie myślę, jakby to rzec - nie przywiązałem się do nich wcale :-)
A jednak coś tam się rysuje, że może być miła niespodzianka. No ale to może być tak, jak w dowcipach o ruskim Radiu Erewań :-)
Poza tym, jeśli tu ma się dobrze dziać z kursem, to obstawiam jakieś początki bardziej na drugą połowę tego roku.
Tak czy inaczej niech się dobrze dzieje - sobie i wszystkim akcjonariuszom tego życzę !