Pytanie. Jaką grę robią. Co im Bloober zlecił. Ja wiem i cały czas dobieram . Wy jak się dowiecie to będziecie akcje kupować na wyścigi , ale nie po takim kursie.
Ja tez wiem jaka grę zlecił, jest to gra do zrobienia w 1,5 roku ci świadczy już. A postawie espi o jej charakterze i rozmachu , i dlatego własne nie zbieram jeszcze.
Babieno jasno powiedział kiedy i na jakom etapie ja przejęli. Plus wiemy tez co ddi potrafi a czego nie potrafi. Studio które nie wydało ani jednej dobrze sprzedającej się gry (wizualne nowele to nie gry) chyba nie daje się ciężkej pracy? Kupiłeś pewnie na Gorce i naganiacz bo chcesz się pozbyć akcji. Ddi ma nadal potencjał mimo prezesa psującego wszystko co dotknie, ale na razie nic więcej.
Nikt nie zlecilby im poważnej gry nawet blo które jest ich kroplówką więc przestańcie naganiać bo tu i tak nic nie będzie rosło. Prezes znów będzie chodził jak paw dumny ze ich nowa produkcja będzie atomowa a naprawdę to będzie kolejny kapiszon
Tylko ze ci games miał na swoim koncie przynajmniej mnie poważne gry które odniosły sukces sprzedażowy i mógł robić kolejne części a tu zrobili druga część która się sprzedała w 100tys egz. a reszta była rozdana i chwalili się ze rozeszła się w milionach sztuk. Zrobili druga część kiepskiej gry i sami widzimy jak się skończyło
Bloober też zrobił Bassament Crawl i chodził wtedy po średni 1 zł. Zatrudniał też wtedy ok.30 osób. Na dodatek miał problem z finansowaniem dlatego musiał posiłkować się emisją. Zobacz gdzie jest teraz Bloober. Na bardzo podobnymi etapie jest teraz Draw distance . Kupuje się przyszłość a nie to co było.