• Kolejny gwóźdź do trumny Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Kto zdecydował się odciąć stratę ma przynajmniej spokój.
  • Re: Kolejny gwóźdź do trumny Autor: ~Góral [83.28.234.*]
    Marzenia ludzi są wielkie jaka wyobraźnia daje marzyć dadzą się wszystkim zakupić po 14 20gr i pociągną na 6 aby wszyscy zarobili wow altruizm niesamowity
  • Re: Kolejny gwóźdź do trumny Autor: ~enki [188.33.233.*]
    Dnia 2023-03-14 o godz. 18:22 ~Góral napisał(a):
    > Marzenia ludzi są wielkie jaka wyobraźnia daje marzyć dadzą się wszystkim zakupić po 14 20gr i pociągną na 6 aby wszyscy zarobili wow altruizm niesamowity

Sama obecność tutaj altruistów którzy martwią się o moje pieniądze świadczy o tym że jest rozgrywany pewien scenariusz który ma na celu wytrzepanie leszcza po taniości a następnie mocny wzrost kursu, może nawet bez większych korekt żeby jak najmniej osób zdążyło kupić tanie akcje. Oddam wam część moich akcji, to pewne... ale dopiero przy 3 zł.
  • Re: Kolejny gwóźdź do trumny Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Ja nie martwię się o czyjąś kasę, sam tu nieźle wtopiłem, ale zdecydowałem się odciąć stratę.
    Trudno.
    A wystarczy popatrzeć jak próbuje się tu wyjść z papiera.
    Jak myślisz po co sztucznie pokazuje się wysokie TKO i przed każdym otwarciem niby ma rosnąć?
    A no dlatego że ktoś liczy że ewentualny kupujący ustawi się trochę poniżej niby postawionych zleceń. Potem jak rusza sprzedaż to te zlecenia z "dużą" ceną znikają a ustawieni poniżej są karmieni do syta.
  • Re: Kolejny gwóźdź do trumny Autor: ~YLW [80.49.247.*]
    laser1 - rozumiem , że jesteś szczęśliwcem który nie ma już ich akcji?
  • Re: Kolejny gwóźdź do trumny Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Nie szczęśliwcem bo patrząc procentowo zaliczyłem wtopę życia, w takiej sytuacji trudno pisać że ktoś jest szczęśliwcem.
    Niestety to urok banana i nadzoru nad nim. Wystarczy pisać bajki, kurs rośnie bo ludzie wierzą w to co podaje się w ESPI. Tyle że czasem mamy do czynienia z czymś takim jak tutaj. I nie powinniśmy się bać pisać o tym że za takie podawanie lewych ESPI jedno za drugim ktoś powinien odpowiedzieć.
  • Re: Kolejny gwóźdź do trumny Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-03-14 o godz. 19:57 leser1 napisał(a):
    > Nie szczęśliwcem bo patrząc procentowo zaliczyłem wtopę życia, w takiej sytuacji trudno pisać że ktoś jest szczęśliwcem.
    > > Niestety to urok banana i nadzoru nad nim. Wystarczy pisać bajki, kurs rośnie bo ludzie wierzą w to co podaje się w ESPI. Tyle że czasem mamy do czynienia z czymś takim jak tutaj. I nie powinniśmy się bać pisać o tym że za takie podawanie lewych ESPI jedno za drugim ktoś powinien odpowiedzieć.

brawo za odwagę nazwania rzeczy po imieniu.
[x]
EMONT -11,76% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.