• Masakra Autor: ~Andrzej [195.248.226.*]
    Masakra, pisałem do spółki na Relacje inwestorskie: inwestorzy@wat.pl nikt nie odpowiada, zadzwoniłem pod numer telefonu który wpisany jako kontakt w Relacjach Inwestorskich + 48 22 490 99 00 , odebrała jakaś Pani, pytam się proszę panią czy wasz dział Relacji Inwestorskich w ogóle funkcjonuje, na co ona odpowiedziała że nic nie wie , jest zwykłym pracownikiem i nie jest upoważniona, poprosiłem przełączyć do upoważnionej osoby to powiedziała że ona nie wie gdzie ma mnie przełączyć i nie wie kto odpowiada za relacje inwestorskie
    Zrobiło się wrażenie że to nie poważna firma a jakiś kogucik, proponuje każdemu kto ma jakiekolwiek akcje tecj firmy dzwonić pod numer ich relacji inwestorskich i pisać maile
    Trochę się teraz boje o pieniądze które zainwestowałem w tą firme
    Pozdrawiam wszystkich
  • Re: Masakra Autor: ~Zrozum [5.173.96.*]
    Masala, Masala
  • Re: Masakra Autor: ~blinek [31.0.121.*]
    Andrzej nie zadawaj pytań na @ , nie dzwoń .bo mogą Cię zgłoscić do KNF -" za próbę wymuszania informacji poufnych"
    Napisałeś , zadzwoniłeś i chcesz wiedzy zaraz.Spokojne
    Cytat to z odpowiedzi po 2 miesiacach @ i telefonów
    a jakby co to jeszcze stalking - a merytoryki ZERO , ale próbuj dalej
  • Re: Masakra Autor: ~Andrzej [195.248.226.*]
    Serio? to taką odpowiedź dostałeś od nich ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.96.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Masakra Autor: ~Pl [83.7.205.*]
    To ze z nimi się jest ciężko skontaktować i dogadać to już wiemy od 3 lat !!! Bo tu już staży inwestorzy nie raz próbowali i zawsze tak było ze nie upoważniona i nie może ! A drugiej strony nikt ci na czysto takich informacji na ławę nie wyłoży tak bo ty sobie życzysz ! Informacji Są poufne i tyle i obiete tajemnica i tyle .na walne możesz jechać pytania zadawać a nie przez telefon ! Tak to już jest . To nic nowego tak tu już jest od 3 lat !
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.