spokko też się fajnie zapowiadało... rozkręcało... a potem oddali za darmoche... tu będzie podobnie... kwestia wywalić akcje jak podbiją do 1 -1.60, aczkolwiek osobiście liczyłem na 3,40... no ale z takimi przekrętami to niestety lipa.... zmarnowany czas nerwy pieniądze....
Zaczynaliśmy jako inwestorzy globalnej firmy finansowej a zostaliśmy inwestorami wesołego miasteczka, bo LUDUS to widowisko, zabawa impreza .. chociaż czasami rola Stańczyka jest wazniejsza niż ministra skarbu na królewskim dworze, a poważnie zaczynam się zastanawiać czy to nie jest aby SŁUSZNA KONCEPCJA jak mówił mistrz Bareja głosem Chofmandera .. a w szalonych czasach może lepiej być szalonym i dać ludziom rozrywkę niż kolejną maszynkę do przekazywania pustego pieniądza ??? .. oby ta zabawa nie była tańcem świętego Wita na moście w Avignone ... mieszkam niedaleko parku rozrywki Energilandia i pamiętam jak miliony zrobili ludzie zaczynający od tamcbudy więc może w KUGLARSTWIE przyszłość FINKA OJJJJ SORTY LUDA
Mój pradziadek miał przed wojną karuzele i jeździł po jarmarkach, Mój dziadek po wojnie miał stoisko z krówkami ( dla młodzieży to takie cukierki ) i jeździł po odpustach bez śmiacia to była wtedy prywatna inicjatywa bo na tyle komuna pozwalała a teraz ja wnuk zostałem udziałowcem WESOŁEGO MIASTECZKA historia zatoczyła koło
Nigdy nie byłem pesymistą tylko mnie w.q..o jak nas w żywe oczy GDP.AB rzeźbił na legalnie , pisałem że wyprowadzą spoko i igs i tak się stało ale to nie był pesymizm tylko realizm.. teraz nowe otwarcie
Nie wyszło z przelewami co nie znaczy że ma nie wyjść z Wesołym miasteczkiem... Poza tym wystarczy smutow na forum jak mamy być parkiem rozrywki to SMUTASĄ MÓWIMY NIE