• AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~asdf [185.219.143.*]
    Ostatnio na topie AI i chatGPT. Czy i gdzie mógłby użyć tych technologii Carbon, jakieś pomysły?
    Ze swojej strony przyszło mi do głowy, że gdyby zamieniać tekst na mowę, teoretycznie można zrobić interfejs do chatu w VR.
    I np. wykorzystać jako NPC-a w grze opartego na AI.

Oczywiście AI to nie core biznes Carbona - czyli gry, ale skoro pojawił się temat testowania/Q&A, dlaczego nie miałby pojawić się temat AI. Jesli ktoś ma przemyślenia to zapraszam do dyskusji.
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~John [5.173.97.*]
    Napisz na dis,cord do nich
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    https://epicvr.pl/pl/ai-i-vr/
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~John [193.238.201.*]
    Jakieś oczekiwania do gdc?
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Zobaczymy
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~Keks [88.24.194.*]
    Jezu, czatGPT:)) Uwielbiam to forum:)) Może niech na razie ogarną, jak oprogramowywać wrogów w swoich grach, zeby nie podlatywali pojedyńczo i stali jak pałki przed graczem, przez co combat nudzi sie po 30 sekundach:)) To wydaje sie byc zadaniem ponad sily carbona or roku.
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~Kubek [89.200.6.*]
    Keks a cos dobrego w ich grach jest?
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~Keks [88.24.194.*]
    Aktualnie - niewiele. Wizardsi sa fajni, owszem, i rynek to potwierdzil, ale sie starzeją i sprzedaż stabilnie spada. Konkurencja w 2023 jest już taka, ze nowi uzytkownicy Oculusa maja znacznie ciekawsze wybory na swoje pierwsze 4-5 gier, a czesto wiecej po prostu nie kupują. Warhammer... nie rozmawiajmy o warhammerze. Ten projekt pogrążył firmę. Krotko i na temat. Spalił im trzy lata rozwoju i wydrenował z zasobów, a do tej pory sie nawet nie zwrocil, rok po premierze. Nie wiadomo, czy kiedykolwiek sie zwroci.
  • Re: AI / ChatGPT w VR ? Autor: ~Kubek [89.200.6.*]
    Pomysł świetny myślę że już w opracowaniu przez tęgie banie tego świata ale podoba mi sie twój tok myślenia...
[x]
CARBONSTU 0,43% 4,68 2026-01-05 12:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.