Zdaje się, że żadna poprzednia konferencja nie miała miejsca w podobnych okolicznościach więc nie mam zielonego pojęcia skąd pomysł by je do siebie porównywać.
Tak, nawet bardzo pozytywnie odebrałem.
Spodziewałem się mniej konkretów a bardziej jak to często bywało ogólników i przekazu między wierszami. Dostałem wyłożony harmonogram z jasno określonymi celami nakreslajacy plany spółki na dosyć długi okres czasu w przód.
W wypowiedziach nie zauważyłem słabych punktów, wymijających odpowiedzi lub prób nie odpowiadania na pytania.
Co do kursu, widzisz przecież co trolle wypisują więc też wiadomo kto odpowiada za te spadki bo przecież nie inwestorzy zorientowani w temacie spółki.
To akurat prawda, że wystąpienia duetu G-R zwykle miały niekorzystny wpływ na notowania w krótkim terminie :-). Może tym razem będzie odwrotnie, ale fajerwerków bym się nie spodziewał - panowie będą mówić, że kanałem przekazu istotnych informacji jest system ESPI i komunikaty pojawią się "w odpowiednim czasie" (miejmy nadzieję, że padnie coś typu "niedługo", "wkrótce", "niebawem", optymalnie "w najbliższym czasie").
jedno mozna stwierdzić że po poprzednich konferencjach sprzedający bardzo sie mylili. Może chccieli informacji na już i byli zawiedzeni że musza poczekac. Teraz będzie podobnie tzn nie oczekujcie konkretów na już zarząd podsumuje pewnie to co sie wydarzyło i nakresli co będzie w przszłości -plany.Prawdziwym inwestorom to wystarczy , spekulantom i kółkowiczom pewnie nie
Wiem ,że nic nie wiem, to oznacza świadomość że jeśli czegoś nie wiesz, to znaczy że masz wiedzę o własnej niewiedzy i dlatego bez niewiedzy i z oczopląsem z wytrzeszczynomymi oczkami ,dajecie sobie ostro w s>> na czczo i bez znieczulenia