Naganiasz ze spadnie na 14-15 ,ze to śmieć itp. Proponuje uklad. Jezeli spadnie ponizej 15.50zl w tym tygodniu zobowiazuje sie zniknąć z forum na 6 miesiecy.
Natomiast jezeli odbije powyzej 17zl to ty znikasz na 6 miesiecy z forum
Oczywiscie wraz z drugim IP z ktorego piszecie naprzemian
może i odbije na 17 a później bedzie dalej spadać przecież kurs jest sterowany i co z tego czy zniknę ja czy Ty, my tu nic nie znaczymy jesteśmy pyłem nic nie znaczącym
Powiem tak. Jankesi dzis na zielono i wydaje sie ze juz po panice wiec nie bedzie latwo jak dzis dalej oddawac akcje za free.
Jak to klasyk pisal, zarabia sie tam gdzie leje sie krew..Raczej jutro zacznie sie odkupowanie na sile....ale co ja wiem:) w kazdym badz razie super dzień nie spodziewałem sie ze tak nisko dokupie taka ilosc:)
Bo realizacja zyskow ma byc w 4q 2024 a nie teraz. Teraz to wy sie bijcie o grosze bo troche wczoraj polecialo i ciężko to będzie odkupić w dobrej cenie
Dnia 2023-03-14 o godz. 12:45 ~Piracik33 napisał(a): > Nie ma chetnych do oddawania:) > > A jak zejdziecie niżej to straty beda wyższe:) > > Ale warto spróbować kilka osób napewno sie skusi na promo nr.2
jak nie ma chetnych do oddawania po 16,40 chcą sprzedac bierz piracik okazja życia
Haahahaha....tu mnie rozbawiłeś. Ja stoje po tej stronie co wy. I nic nie wpada. Brak leszczy. Bedzie problem bo na W80 juz tak łatwo nie bedzie. Pracuj,pracuj :):):)
Dobra piracik. To w jaki sposób niby wyliczyles że będzie tu poniżej 17 ? Bo według mnie jak padnie wsparcie na 16 zł to mogą stop losy pęknąć. Nawet jeżeli kiedyś polecimy na wyżyny Bóg wie jakie, to poki co spadamy i nic tego nie zmieni. Chyba że Glapinski
Dnia 2023-03-14 o godz. 14:01 ~Piracik33 napisał(a): > Haahahaha....tu mnie rozbawiłeś. Ja stoje po tej stronie co wy. I nic nie wpada. Brak leszczy. Bedzie problem bo na W80 juz tak łatwo nie bedzie. Pracuj,pracuj :):):)
to nie leszcze sypią to fund a wiesz jak pusci 15,6 to może spaść poniżej 12 to spółka śmiec , dałem się ubrać na tym syfie nawet po 19 ale los....
Dnia 2023-03-14 o godz. 14:28 ~sanderos napisał(a): > Dnia 2023-03-14 o godz. 14:01 ~Piracik33 napisał(a): > > Haahahaha....tu mnie rozbawiłeś. Ja stoje po tej stronie co wy. I nic nie wpada. Brak leszczy. Bedzie problem bo na W80 juz tak łatwo nie bedzie. Pracuj,pracuj :)
piracik33 miało być tak różowo a jest tylko czerwono, co jest, według mnie ktoś nadal z tego ucieka..
To tego to nie grali....zeby pisac i samemu sobie odpowiadac. Szanuj sie kolego. Powiadasz ucieka no to super:)
Tylko w takim razie co ty tu robisz? Dbasz o nasz kapitał:) dobre.
miało być wczoraj, kasiorka paruje równo musisz jej mieć na potęgę do tracenia, ja w poniedziałek wylatuje na Karaiby i 10 dni bedziesz mnie miał z głowy..