Dobra mam predykcje kupno dopiero na korekcie po przebiciu 6 zl tak nie ma chętnych i uwielbiam te luki spadkowe na tygodniówce, znaczy ze nic się nie zmienia w poruszaniu ceny i psychologii tej spółki. Pozdro i do zobaczenia po przebiciu sześć, cena idzie w dół.
Hmmmm pod co to rośnie nie wygląda to na trwały wzrost kupujący maga się na tym szczycie nieźle naciąć. Przyszło mi do głowy czy spółka może podać wyniki szacunkowe np. o miesiąc wcześniej, i jak na nie rynek zareaguje jeśli będą na poziomie 7 baniek czy spadnie czy je zignoruje i pójdzie do góry, a może będą w granicy 10 baniek i co wtedy zrobi, poleci do góry czy już będzie wszystko w cenie i pójdzie dołem. pozdrawiam cierpliwie czekam.
Oczywiście na tygodniówce mamy bombkę gdyby to był grudzień na choince by ładnie wyglądała ta bombka, ale idzie wiosna i po co komu, kto będzie kupował powyżej 6 przy obecnym stanie rynku, wszystko idzie zgodnie z planem. koniec miesiąca na tej spółce nie zależy nikomu żeby kończyć ładnie świece tygodniowe teraz będzie kwartalna i miesięczna nikt tego papieru nie broni. Nie straszę ale chyba doczekałem się korekty. I cyk czekamy
A najlepsze jest to że ten kocmoł_ch rośnie bez żadnego powodu? Olewka akcjonariuszy przez zarząd od lat bez zmian, praktycznie jeden kontrahent (bynajmniej poważny), jaka zbrojeniówka? jaka atomówka? śmiech na sali. No ale ok, gramy dalej:)
Dnia 2023-03-27 o godz. 22:08 ~Nowy napisał(a): > Bzdura. Jacy ubrani. Obroty w okolicach 6pln były śladowe. Szczyt jeszcze przed nami.
No oby tak było, tego życzę. Ale patrząc na wolumen to coś mi się zdaje że powietrze uchodzi. Od dwóch miesięcy zero komunikacji kompletna zlewka. Czyli po staremu:(
Panie obserwator na jak głęboką korektę Pan liczy ? Swoją drogą to nie jest normalne żeby spółka tej wielkości liczyła tak długo wynik za 4 kwartał . Oczywiście to tylko moje zdanie . Pozdrawiam .
Tak za dużo czasu to nie ma . W poniedziałek już jest kwiecień po drodze jeszcze wolny poniedziedziałek za tydzień a szacunki dają około 2 tygodnie wcześniej mniej więcej . Tak więc tych sesji to za dużo nie będzie przed ogłoszeniem szacunków .
Ten run na akcjach w marcu pewnie już pod wyniki i info o dywidendzie. Czekam na domknięcie W i wybicie jak dla mnie atak na 8-12 bardzo realny. Perspektywy branży bardzo dobre - samej spółki sądząc po wynikach jeszcze większe. Wierzę w to co robi FRAM. Jak przyjdzie większy sentyment na mniejsze spółki i może jakiś fundusz będzie chciał na długo wejść z 1mln to będzie potwierdzenie, że warto dokupować