Firma powinna zmienić nazwę na "nabici" 1.nabici na fda 2,nabici na testy/badania w renomowanym szpitalu 3.nabici na fachowca 4.nabici na partnera branżowego 5.nabici w bici 6.nabici na Tajwan
Nieprzewidywalna spółka, bo nigdy nie masz pewności, czy przy uklepanym dnie nie wyskoczą z espi, które poziom obniży piętro niżej. Nie wiem, kto może lokować większe pieniądze w tej spółce. Parę tysięcy złotych na kółka, z ryzykiem i bez uśredniania, ale nie więcej.
Tu się dają nabrać tylko nowi. Albo starzy jak Brastman kółkuje, choć po wpisach widać, że nie zawsze się wstrzeli, albo są starzy, co dali spokój, jak ja , ferdek i inni, którzy nie pozwolą wodzić Markowi i Ani za nos młodych. Obroty pokazują, że te espi to se mogą.
"Straciłem tutaj kasę, więc wiem lepiej". Myliłem się raz, ale i tak nadal wiem najlepiej.. Tyle w temacie pseudoznawców. To jest po prostu żałosne. Idźcie być bohaterami bez kasy gdzie indziej.
Dnia 2023-03-13 o godz. 14:22 ~Akumulator napisał(a): > Firma powinna zmienić nazwę na "nabici" > 1.nabici na fda > 2,nabici na testy/badania w renomowanym szpitalu > 3.nabici na fachowca > 4.nabici na partnera branżowego > 5.nabici w bici > 6.nabici na Tajwan
Jak sądzisz, czy do usadzenia zarządu trzeba udowodnić im 6 razy nabijanie ludzi w balona czy tylko raz ? :D 2 i 4 myślę,że do udowodnienia, jak sądzisz? a 7 to będzie nabici w Erłeja :D ?
Wszystkie ich Espi to ściema pod wywalanie cennego walora, Prawnikiem nie jestem, nie wiem ile trzeba nakłamać aby w końcu zamknąć ten folwark. 1. Raport bieżący nr 10/2022 2022-06-17 "Umowa partnerska formalizować będzie wyrażoną w LoI oraz opisanej w dalszej części raportu Wstępnej umowie serwisowej intencję, aby BICI Solutions przejęło, własnymi środkami oraz przez partnerstwo z osobami i podmiotami trzecimi, codzienne zarządzanie operacyjne działaniami Emitenta, wnosząc niezbędne międzynarodowe kompetencje, zmiany kadrowe [w tym na poziomie menedżerskim i Zarządu], globalny ekosystem i kapitał do Grupy. Docelowo intencją sygnatariuszy LoI oraz Wstępnej umowy serwisowej jest również objęcie przez BICI znaczącej pozycji kapitałowej w spółce"-pierdy!!! 2. Raport bieżący nr 11/2022 2022-06-17 "Zagadnieniem omawianym przez AWM oraz BICI Solutions jest również planowana spłata obligacji Adiuvo Investments, co dodatkowo zabezpieczy pozycje finansową Grupy AWM. Strony wspólnie widzą realną opcję strategicznego i operacyjnego zaangażowania BICI Solutions w AWM, a docelowo – przejęcia przez BICI znaczącej pozycji kapitałowej"-pierdy!!! 3. Raport bieżący nr 12/2022 2022-06-21 "Między innymi Biovo rozpoczęło badania kliniczne dla urządzenia Cuffix z wiodącym szpitalem w USA z siedzibą w New Jersey. Pacjenci będą włączeni do badania w najbliższych tygodniach, tj. w lipcu i sierpniu b/r. Szpital jest uznawany za wiodący ośrodek w leczeniu chorób płuc i niewydolności serca i posiada ponad 100 łóżek OIOM"-pierdy!!! 4. Raport bieżący nr 21/2022 2022-07-13 "Zarząd Airway Medix S.A. [Spółka, Emitent] informuje, że w związku z zapytaniami akcjonariuszy dotyczącymi postępu negocjacji z Liderem Branżowym [Partner]""Wszystkie trzy procesy wskazane w raporcie bieżącym nr 9/2022, tj. proces negocjacyjny w przedmiocie możliwej transakcji nabycia technologii CSS, proces due diligence w tym zakresie oraz prace nad finalną dokumentacja prawną dot. finalnej umowy z Partnerem, toczą się zgodnie z planem i intencjami Stron Listu Intencyjnego bez opóźnień. Jak wskazywano w ww. raporcie bieżącym, Zarząd Emitenta spodziewa się, że sfinalizowanie transakcji zostanie zakończone podpisaniem umowy w terminie nie dłuższym niż 2 miesiące od dnia publikacji raportu bieżącego nr 9/2022."-pierdy!!! 5. Raport bieżący nr 27/2022 2022-08-09 "Informacje udzielone akcjonariuszowi poza walnym zgromadzeniem" "Negocjacje z Liderem Branżowym prowadzone są w dobrej wierze i atmosferze porozumienia z obu stron, na zasadach wyłączności. Systematycznie doprecyzowywane są kolejne punkty umowy, przybliżające do podpisania dokumentu wiążącego. "Przedstawiciele BICI Solutions biorą również aktywny udział w negocjacjach z Liderem Branżowym. W związku z publikacją przez Emitenta raportów bieżących dotyczących powiadomień notyfikacyjnych od Adiuvo Investments S.A. (Adiuvo) Emitent informuje, że: Wedle najlepszej wiedzy Zarządu Emitenta, zmiana poziomu zaangażowania przez Adiuvo Investments w kapitale Airway Medix jest naturalnym procesem, wynikającym ze strategii tego akcjonariusza. Zakłada ona na obecnym etapie rozwoju Airway Medix zmniejszenie zaangażowania Adiuvo Investments oraz – na podstawie podpisanego LoI - docelowe przekazanie kontroli managerskiej i właścicielskiej BICI Solutions."-pierdy!!!
Wszystkie te ściemy tylko pod sypanko. 6. Raport bieżący nr 36/2022 2022-08-23 Kwintesencja tego co z góry było zaplanowane!
"W nawiązaniu do raportów bieżących dotyczących procesu negocjacyjnego w sprawie możliwej transakcji nabycia technologii Closed Suction System [CSS] w tym w szczególności raportów bieżących nr 30/2022 oraz 9/2022, Zarząd Airway Medix S.A. [Spółka, Emitent] informuje, że w dniu 22 sierpnia 2022 r. w godzinach wieczornych Spółka otrzymała od Partnera informację o odstąpieniu od podpisania umowy zakupu technologii CSS."-pięknie w tym czasie wywalili miliony akcji pod LOLE i inne pierdy!!!
Przeszłość : 3,40------------->>0,30 7. Raport bieżący nr 5/2023 "Zarząd Airway Medix S.A. [Spółka, Emitent] informuje, że w dniu 7 marca 2023 r. Spółka podpisała z międzynarodowym, wiodącym producentem i dystrybutorem wyrobów medycznych z centralą na Tajwanie [Partner] list intencyjny [LOI] dotyczący współpracy stron w zakresie produkcji, marketingu i sprzedaży produktów medycznych opartych na technologii opracowanej przez Emitenta. Zgodnie z LOI strony podejmą działania w celu nawiązania potencjalnej współpracy na polu produkcji, marketingu i sprzedaży" Kto się dał naBICI kolejny raz? Chcecie wiedzieć jak to się skończy ? Przeczytajcie ten post od początku jak nie zrozumiecie to kilka razy. Teraz czekam aż psy zaczną szczekać.
Mocne wsparcie- trolle spadkowe się zleciały. Jakie tam jeszcze były teksy? Wyleszczenie, zbieranie, Tajwan, Biovo temat zamknięty, warowanie, leży na kupnie, stoi w miejscu... Co tam jeszcze zapomniałem z repertuaru fachowców?
Dokładnie tylko same obelgi. I nikt nam nic nie może zrobić, bo nasze prognozy są 100% trafne wyłącznie o analize historyczna. A przytaczane przez nas fakty wynikają z espi, raportów, artykułów. Tutaj nic nie trzeba ubarwiać, koloryzować, tylko fakty.